Prima pagină » Cancan » Iată cât costă costumul de baie Versace cu care Bianca Drăgușanu a făcut furori pe litoral. Parcă e desprinsă din ”Baywatch”

Iată cât costă costumul de baie Versace cu care Bianca Drăgușanu a făcut furori pe litoral. Parcă e desprinsă din ”Baywatch”

09 iul. 2024, 08:32,
B, , h, , în Cancan

Bianca Drăgușanu a făcut furori pe litoral într-un costum de baie Versace. Vedeta a ales să se relaxeze pe litoralul românesc în acest weekend, alături de fiica sa, Sofia. Blondina a petrecut timp de calitate pe plajă, bucurându-se de soare și de mare. Imaginile postate de ea pe rețelele de socializare au stârnit imediat admirația fanilor, care au apreciat costumul de baie ales de Bianca.

Așa cum ne-a obișnuit, fosta vedetă TV a captat din nou toate privirile, apărând pe plajă într-un costum de baie întreg, roșu, marca Versace, care i-a scos în evidență formele.

Cât costă costumul de baie Versace în care s-a pozat Bianca Drăgușanu

Bianca a realizat rapid o scurtă ședință foto pe șezlong, iar imaginile, care s-au viralizat imediat, par să fie desprinse din serialul de succes Baywatch. Ea și-a completat ținuta de plajă cu o pereche de ochelari Yves Saint Laurent.

Potrivit site-ului zalando.ro, un astfel de costum de baie, marca Versace, costă cel puțin 1759 RON. Acesta nu a fost singurul costum de baie pe care l-a purtat la plajă. Într-o altă zi, a optat pentru un costum din două piese, de culoare aurie, pe care l-a asortat cu o pălărie de cowboy.

Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu s-a despărțit recent de Gabi Bădălău, după ce acesta a acuzat-o de infidelitate. La emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Gabi Bădălău, care are deja o nouă iubită, pe nume Daria, a declarat că este convins că Bianca l-a înșelat în ultimele luni de relație cu medicul ei estetician, Auday-Al Ahmad.

„Eu nu am nicio problemă cu Bianca (…) Ea a ales drumul ei în viață într-un moment al relației noastre când eram cel mai bine cu copii, cu familie, cu vacanță, cu planuri de viitor, ea a decis să nu mai meargă pe un drum drept și să mai facă stânga-dreapta și când spun lucrurile astea, le spun asumat 100%. Nici nu mai contează lucrul ăsta. Eu nu vreau să o denigrez pe ea (…) Nu am cum să fiu gelos pe bodyguarzi și asistenți medicali, să ne înțelegem un pic nivelul și statutul. Dacă ea asta a vrut și ăsta e nivelul ei, eu îi doresc liniște și fericire’, a declarat Gabi Bădălău.

Vedeta a respins vehement acuzațiile cum că ar fi implicată în alte relații. De asemenea, a ținut să intervină telefonic în emisiune, imediat după declarațiile fostului iubit, pentru a clarifica situația și a nega vehement existența unei relații amoroase cu Auday Al-Ahmad.

„Spun încă o dată cu subiect și predicat că nu am nicio relație în momentul de față cu domnul doctor Auday pe care îl respect, cu care lucrez, cu care am un proiect nou”, a spus aceasta.

Recent, Bianca Drăgușanu a făcut furori pe litoral într-un costum de baie Versace cu care a reușit să fure toate privirile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024