Prima pagină » Cancan » Iată cât au costat ținutele purtate de Carmen Iohannis la Jocurile Olimpice de la Paris

Iată cât au costat ținutele purtate de Carmen Iohannis la Jocurile Olimpice de la Paris

01 aug. 2024, 12:51,
Cezar Bulgaru în Cancan

Carmen Iohannis l-a însoțit pe președintele României, Klaus Iohannis, la Paris, iar acum s-a aflat cât au costat ținutele purtate de aceasta la Jocurile Olimpice.

Prima Doamnă a României a captat imediat atenția cu ținutele sale, inclusiv cu o rochie cu maci și un top scurt care lasă buricul la vedere, realizat de un brand francez.

Carmen Iohannis, rochie Dolce & Gabbana în prima zi a Jocurilor Olimpice

Carmen Iohannis a fost văzută alături de președintele Klaus Iohannis la Paris, unde au loc în prezent Jocurile Olimpice. În prima zi, Prima Doamnă a României a purtat o rochie albă cu maci, care a fost apreciată de stiliști, dar nu și de internauți.

Designerul Florin Burescu a lăudat ținuta aleasă de Carmen Iohannis, subliniind că imprimeul este în prezent la modă.

„Printul este destul de folosit. Printul cu maci este unul captivant, revine adesea în creațiile caselor de modă. Românul e inventiv, și se duce cu gândul la toate nebuniile, dar cred că este o rochie de foarte bună calitate. Iar dacă printurile par asemănătoare, asta nu înseamnă că sunt făcute din aceleași materiale sau că au 100% același design. Acest model îi vine foarte bine, o avantajează”, a afirmat designerul pentru Click.

Pe de altă parte, Dana Budeanu a avut o reacție destul de tranșantă: „Ce se întâmplă concret? S-a aterizat cu avionul privat la Paris? Da! Bravo! Eu sunt pentru! Intră la Dior și la Chanel, ia patru ținute țiplă și atât! Chemat păr make-up la hotel și aia a fost! E Pariiis! E orice! Cum este posibil așa ceva de 10 ani??? Băăăă de 10 ani???”

Nici internauții nu au trecut cu vederea ținuta Primei Doamne și au comparat rochia Dolce & Gabbana cu o față de masă.

„Văzusem la străbunica în Oltenia o mușama similară, în copilărie” sau „Cât o mai fi metrul de mușama? Sper să nu fi costat mult, și-așa bărbatul ei ne-a sărăcit bugetul țării cu plimbările alea în avioane de lux!”. „Parcă ar avea situația financiară a unei muncitoare și merge la gară, să ia trenul, ca să ajungă la mama ei, la țară”, „Nu mă pricep la modă, dar nu-mi place deloc cum se îmbracă. Mai elegantă era Ceaușeasca, era o doamnă”, sunt câteva din comentariile românilor pe rețelele de socializare.

Carmen Iohannis, într-un top scurt la Paris

Carmen Iohannis a fost ulterior observată în tribune, la un meci de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice. Pentru această ocazie, a optat pentru o ținută Tresse Paris, constând într-un top negru scurt cu aplicații de scoici, care lăsa abdomenul expus, și o pereche de jeans albi evazați, de asemenea cu scoici aplicate.

Pe site-ul brandului, topul este disponibil la prețul de 165 euro, în timp ce pantalonii sunt deja epuizați. Ceea ce a captat atenția a fost un accesoriu de 2850 euro – o geantă albă Dior, cu care Carmen Iohannis și-a completat ținuta.

Aceeași geantă a fost purtată și la recepția organizată de președintele Franței, Emmanuel Macron, unde ea a ales o rochie albă și un sacou cu paiete.

După ce a fost prezentă lângă președintele României, Klaus Iohannis, la Paris, s-a aflat cât au costat ținutele purtate de Carmen Iohannis la Jocurile Olimpice.

Comentarii
  • Prima Doamana? Prima Doamna ? Sesizare CNCD! Care este a 2-a Doamna? A 3-a ? A 4-a? A 5-a ? etc. etc. etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *