Prima pagină » Cancan » Iată cât a fost darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos din buzunare sume considerabile

Iată cât a fost darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos din buzunare sume considerabile

19 iul. 2024, 08:38,
BZI.ro, în Cancan

După evenimentul de pe 14 iulie 2024, s-a aflat cât a fost darul la nunta lui Ianis Hagi. Cuplul a avut o petrecere extraordinară la Palatul Știrbey Vodă, un loc deosebit pentru un eveniment de această dimensiune.

Fericiții miri au invitat peste 500 de persoane la nunta lor, iar darurile primite au fost pe măsură.

Cât a fost darul la nunta lui Ianis Hagi

Nunta lui Ianis și Elena Hagi a avut loc pe 14 iulie la Biserica Sf. Visarion din București. Evenimentul fericit a fost sărbătorit cu o petrecere grandioasă, la care au participat personalități importante din fotbalul românesc și din alte domenii.

Nunta cu peste 500 de invitați a fost o ocazie pentru participanți să-și etaleze veniturile considerabile, inclusiv prin cadourile oferite mirilor. Conform ProSport, un cuplu obișnuit a cheltuit între 3.000 și 4.000 de euro pentru acest eveniment grandios.

Totuși, cele mai mari sume oferite nu au fost încă dezvăluite, dar cu siguranță părinții mirilor și familia lui Becali se numără printre cei mai generoși contribuitori.

Nunta celor doi a făcut furori pe rețelele de socializare

Nunta celor doi a stârnit mare interes pe rețelele de socializare, iar invitații s-au bucurat de un eveniment cu totul special. Printre participanți s-au numărat Gigi Becali, Gică Popescu, Adrian Ilie, Cristi Chivu, Adrian Mutu și Gabi Balint. Simona Halep a fost, de asemenea, prezentă la eveniment, însoțită de părinți, și le-a adresat mirilor o urare.

„Este o familie foarte, foarte specială pentru noi toţi şi mă bucur tare mult că pot fi prezentă. Le doresc casă de piatră şi multă fericire. Bineînţeles că intru la dans, cu mare drag şi cu mare plăcere.

Le doresc casă de piatră, să fie fericiţi, să se înţeleagă, să se respecte şi să se plimbe peste tot pentru că sunt foarte tinerei. Dar ştiu că Ianis mai are activitate, îi doresc mult succes, multă încredere în el şi să-i meargă totul bine”, a spus Halep.

Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere!

Ianis Hagi și Elena nu își pot permite să plece nicăieri imediat, deși abia s-au căsătorit și au nevoie să petreacă timpul împreună.

Ianis a avut o evoluție foarte bună la echipa națională a României, la Campionatul European, iar acum, odată întors acasă, el trebuie să semneze contractul cu o nouă echipă de fotbal pentru următorul sezon. Nu știe până la acest moment cu ce trupă va continua parcursul său, mai ales că încă mai are doi ani de contract cu Rangers.

Zvonurile spun că ar urma să plece în această vară de la scoțieni, dar totuși, și ideea de a continua alături de ei rămâne în picioare.

La o săptămână de la grandiosul eveniment, care a avut loc la Palatul Știrbey Vodă, s-a aflat cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *