Prima pagină » Cancan » Iată cât a costat rochia purtată de Andreea Esca la nunta Roxanei Hulpe. Ținuta a stârnit un val de reacții

Iată cât a costat rochia purtată de Andreea Esca la nunta Roxanei Hulpe. Ținuta a stârnit un val de reacții

06 iun. 2024, 09:20,
B, , h, , în Cancan

După ce au văzut pozele de la nunta Roxanei Hulpe, internauții s-au intreabat cât a costat rochia purtată de Andreea Esca.  Chiar de Ziua Copilului, pe 1 iunie 2024, Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu și-au unit destinele.

Ceremonia religioasă s-a desfășurat la Gilău, în biserica unde slujește tatăl prezentatoarei TV, locul unde au fost botezate atât Roxana, cât și fiica ei, Zora. Slujba a fost oficiată de un sobor de preoți, inclusiv tatăl ei. Nașii cuplului au fost Cabral și Andreea Ibacka. Petrecerea a continuat tot în Gilău, într-o sală de ceremonii rotundă, având o formă asemănătoare unei cupole de circ.

Cât a costat rochia purtată de Andreea Esca la nunta Roxanei Hulpe

Tema petrecerii a fost „Circ”. Evenimentul a fost cu adevărat deosebit. Invitații au fost primiți într-un decor special amenajat pentru petreceri tematice de circ, cu momente de spectacol, iar muzica a fost asigurată de Damian Drăghici și Delia Matache.

La petrecerea Roxanei Hulpe au participat nume grele din Pro TV, inclusiv Andreea Esca. Prezentatoarea a strălucit purtând o rochie lejeră de vară, turcoaz, asortată la tematica evenimentului. Spre deosebire de ținuta elegantă de la cununia religioasă, la petrecere Esca a optat pentru o rochie mai relaxată, accesorizată cu flori roz și galbene și pantofi spectaculoși.

Ținuta Andreei Esca se numește „Formentera White Dress” și aparține colecției casei de modă Les vacances d`Irina. Pe site-ul brandului, această rochie are un preț de 2.800 de lei. Rochia a generat numeroase reacții pe rețelele de socializare, unde Andreea a postat cele mai reușite fotografii de la petrecere.

”Ce rochie frumoasă”/”Sunteți superbă. Iar tema este inedită. Felicitări!”/”Puteai să faci mai bine cu ourfitul tău. Nu arată bine deloc și te face mai mare decât ești”, au fost o parte din reacțiile utilizatorilor Instagram.

Cel din urmă comentariu – la care a și reacționat – i-a atras atenția și Andreei Esca : ”Mie mi-a plăcut foarte mult. Dar, desigur, gusturile nu se discută”, a fost comentariul ei.

Andreea Esca, despre cum era ca mamă atunci când erau copiii ei mici

În cadrul emisiunii Morning Glory, Andreea Esca a oferit detalii despre experiența sa ca mamă în primii ani de viață ai copiilor. Deși preferă să nu consume suplimente alimentare, ea nu exclude utilizarea medicamentelor sau a altor produse necesare în anumite situații.

Chiar și în vacanțe cu Alexia și Aris bebeluși, Andreea Esca recunoaște că nu avea o geantă pregătită cu toate cele necesare pentru cei mici. Privind în urmă, se gândește că ar fi putut părea o mamă iresponsabilă.

„Nu iau niciun supliment. Abia mă opresc. Suplimentele se iau pentru viteză. Și când erau copiii mici și mergeam prin vacanță și copilul e bebeluș, trebuie să ai prin geantă chestii, șervețel umed, șervețel de nu știu care. Nu. Arată că sunt iresponsabilă, știu.”, a spus Andreea Esca.

După ce a participat la nunta Roxanei Hulpe, internauții au început să se întrebe cât costa rochia pe care a purtat-o Andreea Esca. Cum era și normal, vedeta celor de la Pro TV le-a răspuns tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *