Prima pagină » Titlurile zilei » Iată care sunt elevii din Iași care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2023 – EXCLUSIV
Iată care sunt elevii din Iași care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2023 – EXCLUSIV

Iată care sunt elevii din Iași care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2023 – EXCLUSIV

03 iul. 2023, 15:01,
BZI.ro, în Titlurile zilei

Iaşul are cu cine se mândri. Ei sunt cei 4 elevi care au obţinut 10 pe linie la examenul maturităţii. Iaşul este plasat astfel pe locul 2, la egalitate cu Sălajul, în topul judeţelor cu cele mai multe note maxime din România.

Elevii care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2023 la Iaşi se numesc: Maria Bizim, Theodor Bulacovschi, Juliana Mărgineanu și Elena Stoian.

Decariștii Iașului, la BAC 2023

Cei patru elevi care au obținut media 10 la Bacalaureat 2023 sunt de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” Iași, un elev de la Liceul Teoretic „Miron Costin” Iaşi şi un elev de la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi” Iaşi.

“Examenul în sine nu a fost foarte dificil, dar a reprezentat ultima verificare a aptitudinilor mele academice ca licean. Le mulțumesc în special familiei și apropiaților, care m-au susținut în toate demersurile mele și m-au ajutat să îmi ating potențialul. De asemenea, Colegiul Național Costache Negruzzi a avut un rol esențial și sunt foarte recunoscător profesorilor mei pentru toate orele excelente pe care le-au susținut, dar și pentru organizarea activităților extracurriculare care m-au format ca om, nu doar ca elev. Țin să menționez că nu am făcut pregătire în mod particular și că rezultatele de la Bacalaureat sunt doar în baza resurselor de la clasă și a efortului individual. Performanța academică (10 la bac, șef de promoție, 10 la admiterea din clasa a 8-a, olimpiade naționale de informatică și fizică, etc.) și realizările din afara sălii de clasă m-au ajutat să-mi câștig locul la University of Pennsylvania (UPenn) – una dintre cele mai prestigioase universități din lume și membră Ivy League – unde voi studia Computer Engineering”, a declarat Theodor Bulacovschi, absolvent al Colegiului Naţional „Costache Negruzzi” Iaşi.

Și decaristele de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţa” Iași au transmis câteva gânduri.

“Sunt foarte bucuroasă că am reuşit să îmi ating obiectivul. Sunt profund recunoscătoare pentru susținerea familiei şi pentru efortul constant al profesorilor, care au fost preocupați, până în ultima clipă, de pregătirea noastră, a elevilor”, a menționat Juliana Mărgineanu.

Mai departe, Elena Stoian, a mulțumit profesorilor care au contribuit pentru ca ea să atingă o asemenea performanță.

”Nu este nevoie de 10 la bacalaureat pentru a fi recunoscătoare, în primul rând lui Dumnezeu, apoi profesorilor mei extraordinari. Am avut nu doar dascăli, ci și oameni pe care i-am simțit ca pe niște părinți și modele. Am fost binecuvântată cu o doamnă dirigintă care ne-a învățat să muncim constant, să fim disciplinați nu doar la școală, ci și în viață, dar mai ales când e vorba de matematică. Doamna profesoară de română a pus dragoste și credință în fiecare lecție și rămâne veșnic în inima mea. Cât despre doamna profesoară de chimie, m-a făcut să mă îndrăgostesc de această materie din prima clipă în care mi-a zâmbit și i-am văzut în ochi sclipirea, pasiunea pentru meseria dumneaei și iubirea pentru noi. Le menționez doar pe dumnealor deoarece probele mele la bacalaureat au fost română, matematică și chimie, dar îndrăgesc întregul colectiv Racoviţa, unde mă voi întoarce cu mândrie mereu”, a precizat Elena Stoian.

Comentarii
  • Felicitări!

    Bravo, Theo! Uimește-i și pe americani!

  • Felicitări! Voi sunteți elita Iașiului,decarii de la Bacalaureat!
    S-ajungeti acolo unde v-ați propus!
    Bravo!Ne-nclinam in fața voastră!

  • Ionela, Baia Mare

    Bravo, dragi botosaneni. Faceti cinste Iasului, mergeti la cele mai bune universitati din top 500. Felicitari !
    Dintre cei patru decari, 3 au rude in Botosani. Voi sunteti urmatorii directori, voi o sa-i conduceti pe cei care au luat note mici la bac 🙂

  • Pentru Ionela, 9.44: Daaa ..si eu am rude de gradul 87 in Suceava….Adica stra, stra, stra, stra, stra…..bunicul meu… Deci sunt sucevean, nu? Si am luat tot 10 pe linie la examene…Asa, oare reprezint Iasul?

  • Felicitari, copii frumosi! Bravo! Succes in continuare! Suntem mandri de voi! Frustratii si lenesii in ale invatatului sa mearga la sters babe la fund sau la slugarit prin strainatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024