Prima pagină » Local » Iașul va avea o nouă sală polivalentă. Primăria a lansat licitația de 43 milioane de euro – FOTO

Iașul va avea o nouă sală polivalentă. Primăria a lansat licitația de 43 milioane de euro – FOTO

08 ian. 2022, 13:54,
în Local

Municipiul Iași va avea o noua sală polivalentă. Investiția din zona Moara de Vânt are o valoare de 212,6 milioane lei (43,3 milioane euro) și va fi derulata de Primăria Iași. Proiectul sălii polivalente „Regina Maria” a fost lansat in urma cu mai multi ani, însă a fost prins în bugetul general abia acum. Licitația a fost lansata pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice în cursul zilei de astăzi, 8 ianuarie 2022.

„Lucrări de construcții aferente proiectului Construire Sală de Sport competițională de nivel internațional Regina Maria. Tipul procedurii este prin licitație deschisă, iar autoritatea contractantă este municipiul Iasi”, se arată în anunțul primăriei.

Data limita depunere a ofertelor este 10.03.2022 15:00, valoarea totală estimată fiind de 212.653.247 lei.
Investiția va apărea în zona Moara de Vânt, in apropiere de viitorul Spital Regional de Urgență. Lucrarea la noua sală polivalentă de 10 mii locuri va dura 36 luni.

„Obiectivul specific al proiectului constă în construirea unui complex ce va deservi activitatea sportivă și competițională la nivel profesionist, precum și activități socio-culturale și de agrement pentru publicul larg”, se mai arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *