Prima pagină » Local » Iașul a aprins de Ziua Națională luminile specifice Sărbătorilor de Iarnă – GALERIE FOTO, LIVE VIDEO

Iașul a aprins de Ziua Națională luminile specifice Sărbătorilor de Iarnă – GALERIE FOTO, LIVE VIDEO

01 dec. 2023, 17:11, 10 ,
BZI.ro, în Local

Sute de copii, împreună cu parinții s-au adunat pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt pentru a participa la momentul aprinderii luminițelor de Crăciun. Vineri, 1 decembrie 2023, se aprind luminile festive în municipiul Iaşi, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Ceremonia de aprindere a luminilor are loc la ora 17.20 pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, în fața sediului Primăriei Municipiului Iași.

Ca în fiecare an, punctele principale de atracție vor rămâne pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, unde au fost montate și două tuneluri din cetină cu instalații luminoase, și Piața Unirii, deasupra căreia este deja montată o plasă luminoasă. Amenajări specifice de Sărbători vor fi făcute și în principalele ronduri (Podu Roș, Podul de Piatră, Fundație etc.).

Comentarii
  • Zamfira Marcela

    Doamne cat de prost poate fi primarul asta. Astea sunt lumini ? Ba biatule ba si la maica-ta la Popricani/Tiganasi au lumini mai misto. Chirica, ori ai ajuns de rasul curcilor, ori o faci dinadins. Apropo, anul asta prindem artificii sau iar iti bati joc de noi ?

  • Fericirea saracilor cu duhul. aferim.

  • Vai de capul lui oras ,iasul a ramas de rasul lumii ,capitala Moldovei este ornata vai mama ei SARACIE ,batatie de jioc a celor ce conduc acest oras ,Saracia luminilor se vede de la o posta ,Copoul vai mama lui ,pe independentei la fel in centru ,piata Unirii etc….Uitati-va la Cluj,Craiova ,Sibiu etc Vor spune ca nu sunt bani ,normal ca nu sunt cat au furat de unde .Pacurariul principala intrare in iasi nu are o luminita nimic ,nici macar bradul ala sarac pe care il punea in Pacurari nu mai este Sa va fie rusine aveti averi colosale si v-ati batut joc de noi toti ,de un oras intreg ASTE SUNT LUMINITE DE SARBATORI ,ASTA ESTE ORAS ORNAT ?

  • nu va plangeti, tocmai am vazut pe internet ca la COnstanta s-a blocat roata in care se dadeau copiii))). A intervenit smurd . ))

  • Au comandat pe hartie 40.000 portii de fasole si la masa au fost 12.000 . Ce aveti de spus?in buzunarul cui s- au dus banii?

  • Să mă șterg la &^^ cu luminile orașului. Proști mai sunt susținătorii lui KIRIKA

  • Votati Chirica!

  • M u e chirica! Dacia alexandru tatarasi bularga nu fac parte din Iasi! ???

  • Toți comercianții ăștia de la care cumperi un vin fiert, alte acareturi sau când dai copiii la mașinuțe ori în trenuleț nu taie chitanțe. Vă dați seama ce evaziune fiscală are loc la târgul lui Chirica? ANAF îl aude sau doarme în papuci pe salarii de mii de lei…

  • Cati din acesti comercianti din asa zisul Targ de Craciun a Lui Chirica dau bon Fiscal . Rusine de Iasi, ANAf Doarme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *