Prima pagină » Local » Iașul a câștigat competiția pentru Destinația Anului 2022 la categoria City Break
Iașul a câștigat competiția pentru Destinația Anului 2022 la categoria City Break

Iașul a câștigat competiția pentru Destinația Anului 2022 la categoria City Break

25 iun. 2022, 19:28,
BZI.ro, în Local

Iașul a devenit Destinația Anului la categoria City Break! Competiția a fost foarte strânsă, la această categorie Iașul a surclasat cele două orașe înscrise: Brașov și Târgoviște. Proiectul, inițiat de către Cred în România a ajuns duminică la final, iar câștigătorul a fost desemnat prin vot, proporția de 2/3 aparținând publicului iar 1/3 aparținând juriului.

Câștigătorul a fost anunțat de către Gianina Corondan, la Prima TV iar juriul a fost format din Dana Gonț, Felix Tataru și Dragoș Anastasiu.

 

 

Comentarii
  • E meritul lui Iulian Dascalu care ar merita sa fie primarul Iasiului si a lui Gh. Nechita un adevărat promotor al investițiilor. In rest, mulțumiri foștilor primari destoinici care au lăsat multiple edificii importante. Cel prezent (uitat să-i fie numele) a făcut un mare c…t !

  • Cine poate face un top al competiției primarilor Iasului pentru ieșeni ? Vom vedea cine a adus adevărate contribuții si cine doarme ! Felicitări orasului Iasi si ieșenilor adevărați. Penalii sa se abțină !

  • Iașul e frumos , merita , dar se poate mai bine . Domnule Primar renovați clădirile din centru dacă vreți să faceți ceva cu adevărat important pt oraș .

  • Costel Alexe

    Felicitări ! Vrem Aqua Park la Iași , public sau privat chiar nu contează !

  • Sunt la vale de Select 2 clădiri numai bune de restaurat iar după Posta 1 aceeași poveste , dar aude cineva ?

  • Vin turistii in Iasi dar nu pot sa urce in Turnul de la Golia pentru ca Primaria Iasi a pierdut cheia, avem cosuri de gunoi cu Wi-Fi si GPS de 8.000 euro bucata dar pe pietonal avem handicapati, ciungi si minori care cersesc ignorati de burtosii de la Politia Locala, in Piata Unirii nu ai loc de masinile parcate pentru Tiki-Cafeneaua Primarului, o mizerie

  • Orice ar dori ieșenii fara comisionul primarului nu-i posibil ! Aqua Park, parcări, șosele de centura, sali de sport si multe altele,… le fac primarii din comunele limitrofe. Panseluță face poze cu minunatele flori din fata palatului, tramvaiele care oricum trebuia sa le aducă (Turcia, Polonia, Romania nu) si ce mari realizări avem ? Atata poate nevolnicul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *