Prima pagină » Local » Iasmina, tânăra care a murit în cumplitul accident de motocicletă de la Iași a fost condusă pe ultimul drum. A fost coloană de motociclete și autoturisme spre Tomeşti

Iasmina, tânăra care a murit în cumplitul accident de motocicletă de la Iași a fost condusă pe ultimul drum. A fost coloană de motociclete și autoturisme spre Tomeşti

16 iul. 2024, 08:49, 24 ,
în Local

Iasmina, o tânără de 17 ani, a murit în cumplitul accident de motocicletă de la Iași. Adolescenta a fost condusă astăzi, 16 iulie 2024, pe ultimul drum.

Familia, prietenii și cunoștințele au format o adevărată coloană de motociclete și autoturisme spre Tomeşti.

„În seara zilei de 12.07.2024, în jurul orei 21.45, poliția a fost sesizată despre faptul că pe DN 28, între localitățile Osoi si Chicerea din județul Iași s-a produs un accident soldat cu victime omenești.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că o femeie, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe DN28, din direcția Răducăneni – Iaşi, a efectuat o manevră de depășire, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un motociclu condus din sens opus de o tânără de 17 ani, din comuna Comarna.

În urma impactului, conducătorul motociclului a decedat, alte două persoane (șoferul autoturismului și, pasageră pe motociclu) au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • ia impuscati si motocicletele de pe sosele…………….

  • Idioata de vaslui e la pușcărie?

  • Unii au o problema grava cu motocicletele și motocicliștii!!!!Uitați va dracu și la șoferi ca stau în mașini numai cu ochii în telefon,schimba benzile fără semnalizare de trebuie sa ghicești tu ce vor sa faca ,trec în draci pe rosu ,umbla băuți…..pai dacă faci asta pe moto nu mergi 100 m fără sa ți rupi capul!Mai bine ați spune ca rage prostia și invidia în voi ca a-ți vrea și voi pe 2 roti dar nu sunteți capabili.Lasati motocicliștii în pace viperelor care scuipați numai răutate și controlați va comportamentul salbatic!!!!

    • Bravo Max !

    • în mormânt cu motocicliștii figuranți

      De ce la semafor motocicliștii vin printre mașini și nu respectă benzile? De ce în trafic turează motoarele la maxim să se dea mari bikeri? De ce nu respectă limitele de viteză și regulile de circulație?

      • Ana cristina

        Bună ziua! Nu vreau să fiu răutăcioasă dar ca să controlezi o motocicletă este foarte greu. Am prieteni morți din cauza unor șoferi de mașină care mi-au omorât prietenii. Numai voi ăștia cu mașini sunteți tari? Ce donator de organe domnule? Și dumneavoastră sunteți chiar dacă sunteți în mașină. NU MAI DAȚI VINA PE MOTOCICLISTI!!! Noi știm ce înseamnă viteza și mai știm care sunt riscurile. Așa ca nu va mai luați de motocicliști pt ca și voi sunteți de vină!!! Vă dați mari și tari când depășiți și înjurați persoana care merge încet și regulamentar și vă dați voi mari și tari și depășiți în curbe!!!! Și motocicliștii sunt de vină , nu? Dacă aș fi polițistă v-aș lua carnetele la toți!! La toți!! Judecați oamenii fără să știți situația în sine!! Nu vă spun chestiile astea ca să mă dau mare sau ceva , dar sunteți nesimțiți și inconștienți de ceea ce ziceți! Gândiți-vă la persoanele din familia Iasminei! Cum v-ați simți dacă ați pierde o fiică sau un fiu? V-ar cădea lumea în cap , nu? Puneți-vă oleacă în situația ei și a familiei ei și după să comentați ca prostii și ca niște nesăbuiți ce sunteți! La revedere!

  • pentru jegul cu Repsol care trezeste jumate de oras in fiecare dimineata: sa ne p!sam in rezervorul tau de taranoi coclit

  • E greu pentru un șofer de mașină să înțeleagă că străzile nu sunt doar pentru ei… în mintea lor nici celorlalte mașini nu au voie acolo unde conduc … nenorociți egoiști

  • 5 ‘triciclete’ am vazut in poze..
    asta inseamna coloana ?

  • ala cu Repsol polueaza fonic la 00:00 il doare la basca de restul.

  • Suntem o nație sălbatică ce nu este pregătită pt circulația pe 2 roti : nici să o accepte și nici să o stăpânească.
    D-zeu sa o odihnească pe această copilă!

    • E tot mai periculos. Salvarea ar veni de la oug84 și reclamarea defecților. După câteva amenzi, vor conduce ca bunicuțele, inclusiv mutucicliștii..

  • Dumnezeu sa o ierte! Sunt unii „motociclisti” care nu fac altceva decat sa caute moartea.imi este mila de ei ziua fac slalom printre masimi iar noapte se cred regi cu motoarele lor.

  • Dumnezeu să o ierte!
    Ea , săraca mergea liniștită , nu a greșit cu nimic!
    In legătură cu motocicliștii…..ei bine sunt unii care caută moartea, terorizează fonic pe toți, dar și alții care respecta motorul , dar și pe ceilalți participanți la trafic.
    Eu stau in Chicerea, este acolo un puștan cu o motoreta de 125 cm care are evacuare directă și face o gălăgie infernala noaptea, Îmi vine să mă duc să-l prind de gat, mai ales vara când lumea doarme cu geamul deschis.

    Eu am o motocicleta mare de touring toată stock, 100% legală iar soția nici măcar nu aude când intru in curte.

    Depinde cine se afla in spatele volanului sau a ghidonului. Cat îl duce mintea…..

    Cu Iasmina m-am întâlnit odată din mers și ne-am salutat ( ca toți motocicliștii)și am văzut că merge preventiv. Decizia de a merge noaptea și cu pasager, și ca începător a fost una neinspirată, întrucât în general ziua daca vezi bine drumul poți face ușor manevre de evitare.
    RIP!

  • Tot se pune accentul pe droguri si alcool: neatentia, lipsa cunoasterii legislatiei rutiere face accidente nu viteza. Proștii nu sunt atenti la drum si nu semnalizeaza din timp 25m minim . Inocenți sa nu mai moara, sper ca nu mai are drept de conducere soferii accidentelor .

  • taranii si-au luat motoare si bantuie prin Iasi. Respect si felicitari motociclistilor educati care nu trezesc copii.

  • bwaaa! sa iti vina coloana de ho moto s e x u a l i la inmormintare si sa se foloseasca de drama ta…nasol :))))))))
    nici nu se stie daca macar erau inscrisi in programul de donatori de organe :))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024