Prima pagină » Cultural » Iasmina Milutinovici-Hill și milionarul care administrează Statuia Libertății, vacanță pe litoralul românesc. Cum arată blondina în costum de baie

Iasmina Milutinovici-Hill și milionarul care administrează Statuia Libertății, vacanță pe litoralul românesc. Cum arată blondina în costum de baie

29 aug. 2023, 14:15, 2 ,
în Cultural

Iasmina Milutinovici-Hill și milionarul care administrează Statuia Libertății au venit pe litoralul românesc. Cei doi au fost însoțiți de cei doi băieți ai lor.

Femeia în vârstă de 32 de ani a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online destinațiile pe care le-a vizitat în călătoria în România, precum și momentele petrecute alături de cei dragi care au rămas acasă în Timișoara.

Soțul și copiii ei s-au bucurat de locuri frumoase și de întâlnire cu rudele de aici, experimentând în același timp lucruri noi și diferite față de cele din New York, unde locuiesc. Bradford Aaron Hill este mai mare cu  34 de ani față de Iasmina, dar acest lucru nu îi împiedică să formeze o familie frumoasă și să fie fericiți împreună. Iasmina, deși este mamă a doi copii, arată impecabil și a atras atenția pe plajă în costum de baie.

Iasmina Milutinovici-Hill și milionarul care administrează Statuia Libertății, vacanță pe litoralul românesc

Românca și Bradford sunt într-o relație de opt ani și în 2018 au organizat o nuntă impresionantă în Rockefeller Plaza din New York, urmată de o lună de miere într-un resort exclusivist din Miami.

Tânăra în vârstă de 32 de ani la întâlnit pe administratorul Statuii Libertății în 2014, în timp ce se afla în SUA pentru câteva luni, participând la un program dedicat studenților.

„Am plecat cu Work & Travel, la master. Am avut un scop, să rămân acolo, am fost îndrăgostită de Manhattan. Am ales orașul New York pentru că mi s-a spus că pot lucra la Statuia Libertății. M-am dus și asta a fost. N-am să uit când am ieșit din metrou. Simțeai pulsul, pentru că e un oraș agitat. La Statuie a fost fain, dar foarte agitat. Inițial, am servit mâncare. Am venit printre primii și de asta aveau nevoie. Apoi au văzut că mă pricep la oameni și m-au pus hostess, să conduc oamenii la cafenea. A fost fain. L-am observat, dar nu știam cine este, în schimb mi-am dat seama că nu era un client.” povestea Iasmina

Românca își amintește și acum cu drag de primele clipe cu Bradford

În povestirile sale din trecut, Iasmina își amintea cu drag de clipele care au făcut-o să se îndrăgostească de Bradford.

“Venea să-și ia masa și îl salutam, îl conduceam. Îi zâmbeam și într-o zi m-a întrebat dacă vreau să merg la un concert Katy Perry, am zis: ‘Sigur că da’. Am vrut să merg la concert. Ne-am simțit foarte bine. Am sărit să-l pup, așa zice el, eu zic că el a făcut primul pas. A fost un fel de întâlnire, dar nu neapărat. Apoi m-am întors în țară în toamnă și am ținut legătura. M-a vizitat în România, în București, pentru că eram la facultate. Ne-am tot vizitat și, după ce am terminat masterul, m-am întors în America și am lucrat în continuare pentru el, dar în domeniul meu, eu am făcut relații publice și social media. Am avut viză de lucru, am aplicat la master acolo, iar după mi-am obținut green card tot prin serviciu. După ne-am și căsătorit. M-a atras la el că a fost atât de gentleman, era așa de timid, de modest, în ciuda faptului că era patron”, povestea acum ceva vreme Iasmina despre cum i s-a schimbat viața în decurs de câțiva ani.

Iasmina Milutinovici-Hill și milionarul care administrează Statuia Libertății au venit pe litoralul românesc însoțiți de cei doi băieți ai lor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *