Prima pagină » Bursa Barfelor » Iar a avut vise umede. Oare îl mai crede cineva?
Iar a avut vise umede. Oare îl mai crede cineva?

Iar a avut vise umede. Oare îl mai crede cineva?

01 iul. 2024, 02:00,
în Bursa Barfelor

Zilele trecute, babele v-au povestit că Arăgăzel Pompa tot vorbește cu primarii pedesiști ca să-i facă cheie lui Godan Cojocel. Ei bine, a mers mai departe de atât, iar la un șpriț de zilele trecute a spus că s-a făcut înțelegerea la București și că va conduce el pedeseul. Mai mult decât atât, a spus că listele de pulamentare le va face el. Oare a visat frumos Arăgăzel? Babele cred că ăsta n-are ce căuta prin pulitică sub nicio formă.

Comentarii
  • Profesor dr ( pe bune )

    Popa ar fi bine să-și vadă de treaba lui. Să nu uite ca el e cancerul acestei organizații și nu Cojocaru.Popa l-a adus pe Balaniscu după ce Chirica se mictiona-se pe el,Popa a tensionat relațiile cu Chirica și Alexe, Popa a pierdut lamentabil alegerile în 2029, Popa a adus Spitalul COVID LEȚCANI care a tras în jos PSD datorită nefuncționalității lui etc. Ce să mai facă Popa ? Să facă o listă la Iași și să vină cu alta aprobată la București ?
    Să zică mersi încă un mandat de parlamentar și să lase prostiile cu învrăjbirile din partid.
    Nu Cojocaru e răul din partid ci Org Mun , Balaniscu, Boca, Cruceanu care au format o caracatiță ce sufoca partidul.

  • Am fost la o petrecere de partid acum vreo lună și acest Cruceanu ni s-a părut suspect la mai mulți primari. Spunea ca haina de director la Casă Studenților e prea mică îl strânge (!?) apoi îi ține isonul lui Popa spunând ca cei care l-au înmormântat pe Maricel acum l-au înmormântat și pe Cojocaru??!!. Noi primarii îl sfătuim pe fostul șef de galerie adus în partid de Harabagiu – Iacoban și susținut de Chirica să nu uite ca pe Maricel l-au înmormântat org mun PSD , consilierii locali PSD 2016-2020 și dezvoltatorii care transformaseră consilierii în anexă.de vot. Cine erau consilierii ? Păi Surdu, Boca, Boisteanu, Nedelcu, Cruceanu, Gavril și alte specimene pro Chirica.Mai ușor cu înmormântările dle Cruceanu ca aici câștigi detașat ! În concluzie Cruceanu a fost , este și va fi omul lui Chirica fiind legat ombilical de primar de la care primește furaje de calitate ( PUZ-ri, subvenții la Casă Studenților, colaborări etc ) Cruceanu ar face bine să nu ne mai ia de prosti.

  • Confirm, Cruceanu a venit și la mine cu Boca să-mi propună (sau să testeze terenul ) să-l scoatem pe Cojocaru vinovat de pierderea alegerilor și să-i dăm credit lui să preia organizația ca are relații la București și ne dă nouă primarilor 2 eligibile de deputați și 1 de senator. Nu-mi venea să cred ce tupeu are băiețasul ăsta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *