Prima pagină » Cancan » Ianis și Elena Hagi au avut un tort imens la nuntă. Peste 500 de invitați au luat parte la eveniment

Ianis și Elena Hagi au avut un tort imens la nuntă. Peste 500 de invitați au luat parte la eveniment

15 iul. 2024, 13:52,
BZI.ro, în Cancan

Ianis și Elena Hagi, a căror cununie civilă a avut loc în weekend, au avut un tort imens la nuntă, înalt de aproape 2 metri. Petrecerea s-a desfășurat la Domeniul Știrbey, iar totul a fost organizat până la cel mai mic detaliu. De menționat că nunta fiului lui Gică Hagi a fost pregătită timp de 6 luni.

Elena și Ianis Hagi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu la Biserica „Sfântul Visarion” din București. După ceremonia de la biserică, a urmat o super petrecere la Palatul Știrbey Vodă, o locație spectaculoasă aleasă special de miri. Unul dintre cele mai emoționante momente a fost cel al tortului. A avut 8 etaje și nu mai puțin de cinci oameni s-au luptat să aprindă artificiile.

Ianis și Elena Hagi au avut un tort imens la nuntă

Ianis și Elena Hagi s-au cununat religios duminică, 14 iulie, într-un cadru de poveste. Cei doi au fost foarte atenți la totul să fie perfect, motiv pentru care au lucrat intens alături de organizatorul nunții timp de șase luni pentru ca fiecare detaliu să fie așa cum trebuie. În ceea ce privește tortul, nu a fost lăsat mai prejos, ci a fost unul impresionant, dar și foarte elegant, după gusturile mirilor.

Fericitul cuplu s-a asigurat că nunta lor va fi una de excepție. Pregătirile au fost în toi timp de șase luni, încă de la începutul anului 2024, iar rezultatul a fost unul perfect. La Domeniul Știrbey au avut parte de un cadru de poveste, în natură, unde s-au distrat până în zorii zilei alături de părinți, invitați de seamă și artiști pe măsură care să întrețină atmosferta.

Preparatele au fost gătite de chefi cu multă experiență în bucătărie: Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner, care s-au asigurat că meniul este ales cu multă atenție și gătit impecabil. Nici tortul nu a fost mai prejos, ci dimpotrivă.

Momentul tortului a fost așteptat de toată lumea și a fost unul spectaculos. Ianis și Elena Hagi au pus accentul pe eleganță în cadrul evenimentului lor, lucru ce s-a regăsit și la momentul important. Tortul a avut opt etaje, o înălțime de 1,8 metri și a fost decorat elegant, cu flori din marțipan, având culoarea crem. Aroma a fost una fresh, de fructe de pădure. Au avut și artificii care au făcut ca momentul să fie și mai impresionant.

Nunta a ieșit așa cum și-au dorit

Ianis și Elena Hagi au așteptat mult timp marele eveniment din viața lor, iar nunta a fost ideală. Totul a ieșit așa cum își visau și au reușit să facă din ziua de 14 iulie un moment memorabil pe care nu îl vor uita niciodată.

„Este nunta noastră, este tot ce ne-am dorit. Ne sărbătorim pe noi, familiile noastre care ne-au crescut! Nu ne-a lipsit nimic, am avut de mici de toate. Vrem să ne sărbătorim pe noi, în primul rând, iar apoi cei care sunt invitați să se simtă bine, pentru că este o seară, o petrecere. O să avem muzică pentru toată lumea, sper să se simtă fiecare foarte bine. Îmi e că aici sunt și prelungiri, chiar să nu fie și două meciuri la rând”, a spus Ianis Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *