Prima pagină » Actualitate » Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă

Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă

16 iul. 2024, 08:28,
în Actualitate

Ianis Hagi și Elena au avut parte de o nuntă ca în povești, alături de familie și prieteni. Distracția a fost la ea acasă, cei aproape peste 500 de invitați simțindu-se minunat la evenimentul anului de la Palatul Știrbey. Totuși, Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere. Asta deoarece Ianis trebuie să știe exact unde va evolua în noul sezon.

Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere!

Ianis Hagi și Elena și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar cei peste 500 de invitați s-au distrat pe cinste la nunta organizată la Palatul Știrbey. După petrecerea cu fast, cei doi tineri însurăței ar trebui să plece în luna de miere, însă planurile le-au fost date peste cap.

Ianis Hagi și Elena nu își pot permite să pelce nicăieri imediat, deși abia s-au căsătorit și au nevoie să petreacă timpul împreună.

Ianis a avut o evoluție foarte bună la echipa națională a României, la Campionatul European, iar acum, odată întors acasă, el trebuie să semneze contractul cu o nouă echipă de fotbal pentru următorul sezon. Nu știe până la acest moment cu ce trupă va continua parcursul său, mai ales că încă mai are doi ani de contract cu Rangers. Zvonurile spun că ar urma să plece în această vară de la scoțieni, dar totuși, și ideea de a continua alături de ei rămâne în picioare.

Jurnaliștii Rangers News anunță că internaționalul român este preferat pentru funcția de atacant pe flancul drept al echipei lui Philippe Clement, mai ales în contextul apropierii Ligii Campionilor.

„Fanii lui Rangers trebuie să aibă răbdare, în ciuda disperării din acest moment. Fereastra de MERCATO mai este deschisă pentru aproape încă șapte săptămâni. Fanii ar putea fi îngrijorați de faptul că echipa actuală este suficient de bună pentru calificările Ligii Campionilor, dar există perspective. Ar putea exista incertitudini în privința viitorului lui Ianis Hagi, dar el este o variantă semnificativ mai bună decât orice altă opțiune pe care Rangers o are în acest moment pentru aripa dreaptă a liniei de atac. Oscar Cortes, Todd Cantwell, Ianis Hagi, Danilo este genul de atac cu care Rangers poate face față în Europa. Unul cu Scott Wright, Tom Lawrence și Ross McCausland, probabil că nu este”, scriu cei de la Rangers News.

Multă lume bună la nunta lui Ianis

Nunta lui Ianis Hagi cu Elena a aduna toată crema lumii sportive și nu numai! Printre invitați s-a numărat și Gigi Becali, Gică Popescu, dar și Mircea Geoană, iar de atmosferă s-a ocupat nimeni altul decât Smiley. Cei doi proaspăt soți au declarat că nu își mai încap în piele de fericire acum că și-au văzut visul împlinit, acela de a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu.

„Le mulțumim celor de la Palatul Știrbey! Le mulțumim! Îi așteptăm cu drag pe toți invitații, sunt speciali pentru noi! E cea mai frumoasă seară pentru noi. Noi îi așteptăm, să ne distrăm cu ei. Cei care nu pot veni au motive întemeiate, mai ales colegii mei care au vacanța foarte, foarte scurtă. Știu că sunt alături de noi și așa cum este la noi, familia este foarte importantă”, a declarat Ianis Hagi.

Frumoasa lui soție a transmis că a contat foarte mult faptul că și-au unitdestinele în fața lui Dumnezeu.

„Este cea mai frumoasă zi din viaţa mea de până acum. Faptul că am spus «Da» în faţa lui Dumnezeu înseamnă foarte mult pentru noi. Sunt sigură că totul este şi va fi perfect. Abia aștept să văd ce ne rezervă viitorul”, a menționat Elena Hagi.

Acum, Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere deoarece jucătorul trebuie să vadă unde va evolua în noul sezon.

Comentarii
  • Mare, mare nenorocire, nu o să pot dormi la noapte!! Mai scutiți-mă și cu analfabeții ăștia! I-ați făcut vedete și pe ăștia. Pe cei care într-adevăr fac ceva pentru omenirea asta, nu-i vedeți, îi promovați pe ăștia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *