Prima pagină » Sport » Ianis Hagi, jucătorul lui Glasgow Rangers, distrus în presa din Scoția. Ce au scris jurnaliștii britanici
Ianis Hagi, jucătorul lui Glasgow Rangers, distrus în presa din Scoția. Ce au scris jurnaliștii britanici

Ianis Hagi, jucătorul lui Glasgow Rangers, distrus în presa din Scoția. Ce au scris jurnaliștii britanici

18 aug. 2020, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Fotbalistul român Ianis Hagi a fost distrus de presa scoțiană după meciul pe care Glasgow Rangers l-a disputat cu Livingston.

Ianis Hagi a fost distrus de presa scoțiană după meciul pe care Rangers l-a disputat cu Livingston, partidă terminată cu scorul de 0-0. Ianis Hagi a dezamăgit în ultimul meci, iar presa nu l-a iertat pe internaționalul român.
Ianis Hagi, transferat în primăvară de la Genk, a început meciul ca titular, dar a fost schimbat după doar 58 de minute, internaționalul român având o evoluție slabă. De altfel, site-ul rangernews.uk i-a acordat-o lui Ianis Hagi, pentru prestația din meciul disputat duminică, nota 4.

„Câteva mici sclipiri în prima repriză, dar nu îndeajuns pentru internaționalul român care a fost înlocuit cu Kemar Roofe la 10 minute de la startul reprizei secunde”, scrie sursa citată.

Ianis Hagi, nota 4 din partrea presei din Scoția

Fotbalistul transferat de la Genk a început meciul ca titular, dar a fost schimbat după numai 58 de minute, având o evoluție ștearsă. Tot nota 4 a primit și Scott Arfield, alături de Ianis Hagi, cei doi fiind considerați cei mai slabi jucători ai lui Rangers din meciul cu rivala Livington. Glasgow Rangers a plătit 3,4 milioane de euro pentru a-l aduce pe Ianis Hagi de la Genk.
Pe de altă parte lumea se așteaptă ca Gică Hagi să răsplătească prin prestațiile lui Ianis Hagi pe antrenorul Steven Gerrard și Rangers.

Ianis Hagi, lăudat și criticat la Glasgow Rangers

„Au fost critici și susținere, nu poți mulțumi pe toată lumea. Mereu au fost păreri pro și contra în ceea ce-l privește. Fiecare dintre noi a fost câte un mic selecționer, ne-am dat cu părerea mai mult sau mai puțin. Uneori mai subiectiv, alteori mai obiectiv. Până la urmă, suntem toți alături de echipa națională.
Sperăm ca ei să crească și să fie viitoarea generație de aur. Eu cred că Ianis s-a și impus, altfel nu cheltuiau o sumă importantă pentru a-l cumpăra. Începutul a fost unul excelent, oamenii l-au cunoscut. Au avut posibilitatea să lucreze cu el, să vadă ce calități are, iar asta i-a determinat să investească o sumă frumușică”, spunea Daniel Isăilă, care va deveni antrenorul celor de la FC Baniyas.

Vești bune pentru Gheorghe Hagi

FC Viitorul Constanța își va păstra sponsorul principal inclusiv în sezonul următor, 2020-2021. Astfel, pe tricourile Viitorului va apărea în continuare celebrul brand de echipamente sportive Nike. Louis Munteanu, cel mai bun jucător din Liga Elitelor U19, este fotbalistul ales să prezinte continuitatea colaborării dintre Viitorul și Nike.

„FC Viitorul Constanța continuă parteneriatul de succes cu Nike și în sezonul 2020 – 2021! Louis Munteanu, MVP-ul Ligii Elitelor U19 și unul dintre cei mai talentați jucători din Liga I, prezintă noul echipament în care vor evolua în această stagiune!”, a transmis formația constănțeană prin intermediul paginii oficiale a clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *