Prima pagină » Sport » Ianis Hagi a dezvăluit secretul formei sale și „cheia” forței ofensive a lui Glasgow Rangers: „Asta ne face impredictibili”
Ianis Hagi a dezvăluit secretul formei sale și

Ianis Hagi a dezvăluit secretul formei sale și „cheia” forței ofensive a lui Glasgow Rangers: „Asta ne face impredictibili”

03 mart. 2021, 02:00,
în Sport

Ianis Hagi a fost prezent la conferința de presă premergătoare meciului Livingston – Rangers, programat miercuri, de la 20:00. Internaționalul român, care a avut evoluții solide în acest sezon, a recunoscut că atmosfera pozitivă din jurul echipei, dar și starea de spirit reprezintă „secretele” formei sale sportive.
9 assist-uri a reușit Ianis Hagi în acest sezon al primei ligi din Scoția – este lider în topul celor mai buni pasatori decisivi, la egalitate cu James Tavernier, coechipierul de la Rangers.

„Când ești fericit, dai tot ce ai mai bun pe teren. Mă bucur de fotbal aici. Iubesc meciurile cu presiune. Este clar progresul nostru, toți jucătorii au veni cu o mentalitate de învingători, iar spiritul nostru de competitivitate ne-a făcut mai buni, ca grup. Tot staff-ul face o treabă excelentă, toate detaliile, cât de mici, contează și ne ajută să performăm”, a declarat Ianis Hagi, la conferința de presă.

Glasgow Rangers este echipa cu cel mai bun atac din Scoția

Rangers este echipa cu cel mai bun atac din Scoția și a impresionat prin forța ofensivă și în Europa League, marcând nouă goluri în dubla din „șaisprezecimi” cu Antwerp, iar Ianis Hagi a transmis că jocul excelent de atac se datorează modului în care jucătorii se completează.

„Suntem toți jucători diferiți în atac, asta ne face o echipă impredictibilă. Suntem foarte diferiți, dar ne înțelegem între noi foarte bine. Într-un sezon, nu poți câștiga doar 3,4,5 la 0, apar și meciuri mai strânse, dar cel mai important lucru sunt cele trei puncte”, a transmis Ianis Hagi.

Ianis Hagi, duel cu Nicolae Stanciu pentru sferturile Europa League

Înaintea meciului cu Livingston de miercuri, Rangers este lider detașat în Scoția, cu 82 de puncte acumulate în 30 de meciuri, un avans de 15 lungimi în fața rivalei Celtic, care are și un meci mai mult disputat. De asemenea, echipa lui Steven Gerrard este calificată și în optimile Europa League, datorită dublului succes cu belgienii de la Antwerp, 9-5 scor general, unde se va duela cu Slavia Praga, formația la care joacă Nicolae Stanciu, care a trecut în șaisprezecimi de Leicester, 2-0 în dublă manșă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *