Prima pagină » Sport » Ianis Hagi a câștigat inimile fanilor scoțieni: „Ar putea fi cel mai bun jucător din toate timpurile!“
Ianis Hagi a câștigat inimile fanilor scoțieni: „Ar putea fi cel mai bun jucător din toate timpurile!“

Ianis Hagi a câștigat inimile fanilor scoțieni: „Ar putea fi cel mai bun jucător din toate timpurile!“

17 iul. 2020, 10:47,
Cristian Zavastin, în Sport

Ianis Hagi a câștigat inimile fanilor scoțieni. Fiul Regelui a avut o prestație extraordinară în primul amical al lui Glasgow Rangers.

Ianis Hagi a înscris un gol în partida câştigată de Glasgow Rangers, cu scorul de 2-0, în faţa echipei lui Ciprian Tătăruşanu, Olympique Lyon, în cadrul turneului amical găzduit de gruparea franceză. Hagi a marcat în minutul 25.

Scorul a fost deschis în minutul 20, după un autogol al lui Marcelo. Jucătorul echipei franceze a trimis mingea în propria poartă presat de Hagi, căruia i-a fost atribuit iniţial golul.

Ianis Hagi a câștigat inimile fanilor scoțieni: „Posibil câștigător al Balonului de Aur!”

Evoluția lui Ianis Hagi i-a făcut pe fani să exulte pe Twitter.

„Ianis Hagi va fi cel mai bun jucător din Scoția de la Brian Laudrup încoace”, a scris un suporter pe Twitter. ”Posibil câștigător al Balonului de Aur”, a scris alt fan. ”E lumea lui Ianis Hagi! Noi doar trăim în ea”, a scris un suporter scoțian, în timp ce altul a zis: ”Nu exagerez, dar Ianis ar putea fi cel mai bun jucător din toate timpurile”.

La pauză, Steven Gerrard l-a scos de pe teren pe Ianis Hagi și l-a introdus pe Scott Arfield. Reacțiile fanilor scoțieni nu au întârziat să apară. „A fost omul nostru numărul 1 și l-a schimbat la pauză? Doamne”, a exclamat cineva. „Băgați-l repede la loc”, a scris un alt susținător al lui Rangers la tweet-ul oficial al clubului.

Evoluția lui Ianis i-a încântat și pe fanii lui Genk. Un suporter l-a acuzat pe fostul antrenor al grupării belgiene că i-a dat drumul românului prea ușor. „Cât de mult a ruinat Mazzu șansele să avem un jucător de talia lui Ianis Hagi?”.

1,1 milioane de euro este salariul lui Ianis Hagi la Glasgow Hagi Jr. va primi bonusuri de performanță la victorii, la goluri marcate, la trofee câștigate și la calificări în cupele europene.

Lăudat de presa scoțiană

Ianis Hagi ar putea deveni un star și într-unul dintre cele mai tari campionate din lume. Transferul la Rangers ar trebui să fie rampa de lansare către Premier League pentru mijlocașul român, scrie presa scoțiană.
Jurnaliștii îl citează chiar pe selecționerul naționalei României, Mirel Rădoi. Acesta este convins că în scurt timp Ianis Hagi va juca la o echipă de top aflată mai la sud de Glasgow.

„La calitățile pe care le are, Ianis s-ar fi descurcat mai bine la o echipă din Spania. Stilul de joc din La Liga i s-ar fi potrivit mai bine decât cel de la Rangers.
Dar talentul său îl va ajuta să ajungă în Premier League peste 2-3 ani. Nu m-ar surprinde deloc să joace pentru un club mare. Deja este un fotbalist care confirmă și sunt sigur că va fi un mare succes la Rangers,” a declarat Rădoi.

Ianis Hagi este în centrul atenției și la antrenamente. Cei de la Rangers au postat o fotografie în care românul este înconjurat de coechipieri. Ianis Hagi a fost inițial împrumutat de Genk la Glasgow Rangers în iarnă, iar în această vară a fost transferat definitiv pentru 3,4 milioane de euro. Asta după ce a impresionat în tricoul scoțienilor. Mijlocașul de 21 de ani a jucat în 12 meciuri pentru formația din Scoția, a înscris 3 goluri și a dat două pase de gol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *