Prima pagină » Cancan » Iancu Sterp, surprins la munca de jos. Ce făcea acesta la stână crezând că nu-l vede nimeni

Iancu Sterp, surprins la munca de jos. Ce făcea acesta la stână crezând că nu-l vede nimeni

20 ian. 2022, 14:07,
în Cancan

Recent, Iancu, cel mai mic dintre frații Sterp a fost surprins la munca de jos, însă nu oricum, ci pe ritmuri de muzică de petrecere. Cel care a văzut ce făcea fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost chiar fratele său Culiță, care l-a și filmat. Se pare că Iancu Sterp nu are nicio problemă să se implice în muncile fizice de la stâna familiei.

Iancu Sterp a devenit cunoscut publicului din România încă de acum trei ani, în urma participării la îndrăgitele emisiuni Puterea Dragostei și Survivor România. Acesta este fratele mai mic al cântăreţului de muzică de petrecere Culiţă Sterp şi a făcut o figură frumoasă în respectivele show-uri. De asemenea, este cântăreţ şi el şi chiar a scos câteva piese alături de Costi Ioniţă. Cu toate acestea nu se ridică la nivelul fratelui mai mare, cu mult mai celebru decât el. În plus, Iancu are o comunitate apreciabilă de fani pe rețelele de socializare.

Iancu Sterp, surprins la munca de jos

Tânărul în vârstă de 23 de ani trăiește în Hunedoara alături de celebra mama Geta, fiind cum s-ar spune bărbatul familiei. Astfel, Iancu Sterp este cel care se ocupă îndeaproape de afacerea principală a familiei, și anume crescutul oilor. Fiind foarte muncitori, cei din familia Sterp nu se dau la o parte când vine vorba de muncile fizice. Recent, Iancu a fost surprins în fapt de către fratele său, Culiță Sterp! Cel mai mic dintre frații Sterp este foarte muncitor și niciodată nu i-a fost rușine să arate acest lucru!

Foarte implicat și muncitor, Iancu Sterp este stâlpul familiei și o ajută pe mama sa ori de câte ori are nevoie și, mai mult decât atât, le și arată fanilor care îl urmăresc pe rețelele de socializare, fără să se ascundă nici măcar o clipă. De data aceasta a fost prins în fapt de către fratele său mai mare, care l-a filmat în timp ce se afla la stână și căra fân pentru oi. Artistul a filmat întreg procesul în care Iancu încărca baloții de fân, și nu oricum, ci pe ritumurile muzicii de petrecere.

Iancu Sterp

Lui Iancu nu-i este rușine să muncească la stână

„Uite cum lucrează asta! Te antrenezi, bă?”, a strigat la el Culiță.

Iancu Sterp încă nu și-a găsit jumătatea

În urma participării la show-ul matrimonial de la Kanal D, Iancu a devenit unul dintre cei mai cunoscuți tineri din România. În emisiunea Puterea Dragostei, el a reușit să cucerească inimile telespectatorilor, mai ales pe cele ale domnișoarelor. Cu toate acestea, deși este unul dintre cei mai râvniți tineri din lumea mondenă, Iancu Sterp nu a reușit încă să își găsească sufletul pereche. Iar acest lucru nu s-a întâmplat nici măcar în competiția matrimonială de la Kanal D, chiar dacă a avut mai multe tentative.

În plus, și mama lui îi reproșează tot mai des în ultima vreme că nu se așază la casa lui și nu își întemeiază o familie. Chiar dacă a devenit bunică după ce Culiță și Ileana i-au dăruit doi nepoței, mama Geta se așteaptă ca și ceilalți doi copii ai ei să se însoare și să devină părinți. Mai mult, recent, mama sa i-a spus că ar vrea de la el nu mai puțin de șase nepoți, nu doar unul. Până una-alta, Iancu Sterp se ocupă de stâna familiei, fiind surprins la munca de jos tocmai de către fratele său…

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *