Prima pagină » Cancan » Iancu Sterp și iubita lui, apariție de senzația la nunta Getei. Cei doi au atras toate privirile

Iancu Sterp și iubita lui, apariție de senzația la nunta Getei. Cei doi au atras toate privirile

03 oct. 2022, 12:30, 1 ,
în Cancan

Iancu Sterp și Denisa au atras toate privirile la nunta Getei Sterp. Tânăra și-a făcut apariția la brațul iubitului său la petrecere, într-o ținută care i s-a potrivit mănușă. Cei doi au postat o serie de imagini în mediul online de la marele eveniment, acolo fanii având ocazia să-i felicite încă o dată pentru alegerea pe care au făcut-o în plan personal.

Iancu Sterp și iubita lui, apariție de senzația la nunta Getei

Ieri, sora cea mică dintre frații Sterp și partenerul său și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Au avut parte de o nuntă așa cum au visat, iar mireasa a avut aproape toți frații săi în ziua cea mare. Încă de la primele ore ale zilei, Iancu Sterp și-a făcut apariția alături de Culiță și sora sa acasă la mireasă, pentru a-l aștepta pe ginere și pe nașă, sora mai mare a Getei.

Familia a ținut cont de obiceiuri și tradiții, având numeroși spectatori care au fost curioși să le fie alături în ziua cea mare, venind chiar la fața locului sau bucurându-se de eveniment pe rețelele de socializare, acolo unde Ileana a transmis imagini cu cele mai importante momente de la nunta surorii sale.

Denisa, iubită de familia Sterp

Denisa Coțolan, noua iubită a lui Iancu Sterp, a fost primită cu multă bucurie în familia Sterp. Tânăra s-a integrat de minune și se înțelege foarte bine cu toți membrii familiei iubitului său. La eveniment s-a distrat alături de cumnații și cumnatele sale pe ringul de dans până în zori. Cu ocazia nunții cumnatei sale, Denisa a ales să poarte o rochie neagră din catifea, mulată pe corp, care îi pune în valoare silueta de invidiat.

Tânăra a postat în mediul online o serie de imagini de la eveniment alături de Iancu Sterp, moment în care i-a făcut și o declarație de dragoste. Denisa nu a putut rata ocazia de a-i spune partenerului său încă o dată ce simte pentru el.

„Te iubesc”, a scris Denisa Coțolan în dreptul imaginii în care se află alături de Iancu Sterp.

„Și eu, cel mai mult pe lume!”, a răspuns Iancu Sterp.

Mama Geta, emoționată până la lacrimi în ziua nunții fiicei sale

Mama Geta nu a scăpat-o nicio clipă din ochi pe fiica sa și a stat permanent alături de aceasta. De asemenea, Getuța a fost la fel de emoționată, încă de când și-a văzut partenerul îmbrăcat în ginere, acela fiind momentul în care a izbucnit în lacrimi de fericire.

De precizat este că, mama Geta i-a lăsat pe toți mască cu apariția sa. Îmbrăcată cu o rochie lungă verde smarald, cu o broderie de catifea neagră pe deasupra, soacra mică a făcut senzație în ziua fericitului eveniment.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *