Prima pagină » Radio » Actualitate » Iancu Sterp și Denisa se pregătesc de nuntă? Ce i-a dat de gol pe fratele lui Culiță și pe iubita lui

Iancu Sterp și Denisa se pregătesc de nuntă? Ce i-a dat de gol pe fratele lui Culiță și pe iubita lui

01 nov. 2022, 11:05, 1 ,
în Radio

Din câte se pare, Iancu, fratele mai mic al lui Culiță Sterp, și Denisa se pregătesc de nuntă, după ce internauții au avansat această idee. Și cum nu iese fum fără foc, un anumit detaliu le-ar fi atras fanilor atenția cu privire la un astfel de eveniment. Astfel, în ultima poză postată de Iancu Sterp și iubita lui, Denisa, tânăra pare a avea pe deget un inel de logodnă.

Familia Sterp a devenit una dintre cele mai îndrăgite din showbiz-ul autohton, printre cei mai remarcați fiind cei doi băieți, Culiță și Iancu, dar și mama Geta. Recent, a mai avut loc o nuntă în familie, fata cea mică, Getuța, fiind cea care a ajuns în fața altarului. Iar acum, din câte se pare, Iancu Sterp ar fi cel care îi va călca pe urme.

Iancu Sterp și Denisa se pregătesc de nuntă?

Iancu, fratele lui Culiță Sterp, și Denisa Coțolan, ambii în vârstă de 24 de ani, par să grăbească pasul spre căsătorie. Deși nu formază un cuplu de mult timp, se pare că cei doi îndrăgostiți își doresc un viitor împreună. Mai mult, recent, internauții au observat un detaliu care i-a dat de gol pe cei doi cu privire la o eventuală nuntă.

Iancu Sterp a rămas singurul din familie care nu a ajuns în fața altarului, însă lucrurile par să se miște mai repede decât se aștepta lumea. Recent, Denisa a publicat o fotografie în care apare alături de Iancu, însă un detaliu important i-a pus pe gânduri pe fani.

Denisa a publicat o fotografie în care se sărută cu Iancu, ea având în mână un trandafir. Nimic anormal până aici, însă, la o mică analiză a fotografiei, se poate observa bijuteria de pe degetul fetei, un posibil inel de logodnă.

Iancu Sterp și Denisa formează cel mai nou cuplu din showbiz

Iancu Sterp și Denisa se cunosc de mulți ani, încă de pe vremea când erau adolescenți. Cei doi au fost colegi de liceu, însă destinul a făcut în așa fel încât, după mult timp, să devină iubiți și, de ce nu, poate chiar soț și soție. Relația celor doi a ieșit la „lumină” în luna august a acestui an. Fratele lui Culiță a fost cel care a publicat prima fotografie alături de Denisa, însă, la acea vreme, a dorit să păstreze misterul și nu a dezvăluit chiar tot.

Cei doi s-au fotografiat împreună, însă Iancu nu era pregătit încă să le arate fanilor săi chipul celei care i-a furat inima. Apoi, încet-încet, el a dat detalii despre iubita lui, ba chiar și mama Geta a dat verdictul, spunând cât de mult o place pe Denisa. În continuare, rămâne de văzut dacă într-adevăr ea este aleasa lui Iancu Sterp.

Comentarii
  • Iar ați înnebunit, ziariștilor de CANCAN!!! Mi s-a scârbit de articolele aste având în prim-plan pe sterpii/sterilii ăștia!! Căutați și voi ceva mai interesant și educativ, nu mai promovați aceste gunoaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *