Prima pagină » Cancan » Iancu Sterp s-a fotografiat pe rețelele de socializare în uniformă de polițist. „Era cazul să mă angajez și eu”

Iancu Sterp s-a fotografiat pe rețelele de socializare în uniformă de polițist. „Era cazul să mă angajez și eu”

09 nov. 2022, 11:24,
BZI.ro, în Cancan

Fratele lui Culiță Sterp, Iancu Sterp, a postat o poză pe rețelele de socializare, în uniformă de polițist, cu care a uimit internauții. Vedeta a îmbrăcat o uniformă de polițist și a transmis un mesaj surprinzător urmăritorilor săi.

„Era cazul să mă angajez și eu”, a fost mesajul transmis de Iancu Sterp pe rețelele de socializare.

Însă, totul a fost o glumă, Iancu Sterp nu s-a angajat cu adevărat în cadrul poliției, ci este doar un rol în noul film al lui Matei Dima, cunoscut și BRomania. Vedeta va juca alături de mulți actori consacrați, dar și vedete din showbiz-ul românesc.

Printre colegii de platou, se numără Antonia, Anca Dumitra, Elena Chiriac și Alex Bogdan.

Iancu Sterp s-a fotografiat pe rețelele de socializare în uniformă de polițist

Iancu Sterp este unul dintre personajele celui mai noi film al lui BRomania. Din câte putem să ne dăm seama până acum, vedeta va juca rolul unui polițist. Iancu Sterp va avea colegi atât actori cu experiență în industria cinematografiei, cât și actori amatori, prieteni din showbiz-ul românesc.

Filmul se va lansa în primăvara anului viitor, 2023, și este o satiră polițistă, o comedie de acțiune.

Antonia are rolul unei polițiste, și cum ea nu este străină deloc industriei cinematografice, și-a intrat în personaj destul de repede.

Vedeta nu a ezitat și a dat din casă câteva detalii despre personajul ei. „În film mă cheamă Oli și sunt o polițistă mai dură. Mă enervez foarte, foarte ușor. N-am răbdare și îi bat pe toți.”, a declarat Antonia.

„Am o chimie foarte bună cu Matei pe cameră și sperăm ca și oamenii care vor veni la cinema să vadă asta. Îmi place faptul că acest film va avea multă acțiune și faptul că o să mă bat foarte mult în film. Vreau să mă antrenez și să mă pregătesc cât mai mult pentru acest rol.”, a mai adăugat Antonia.

Iancu Sterp și Denisa se pregătesc de nuntă?

Iancu, fratele lui Culiță Sterp, și Denisa Coțolan, ambii în vârstă de 24 de ani, par să grăbească pasul spre căsătorie. Deși nu formază un cuplu de mult timp, se pare că cei doi îndrăgostiți își doresc un viitor împreună. Mai mult, recent, internauții au observat un detaliu care i-a dat de gol pe cei doi cu privire la o eventuală nuntă.

Iancu Sterp a rămas singurul din familie care nu a ajuns în fața altarului, însă lucrurile par să se miște mai repede decât se aștepta lumea. Recent, Denisa a publicat o fotografie în care apare alături de Iancu, însă un detaliu important i-a pus pe gânduri pe fani.

Denisa a publicat o fotografie în care se sărută cu Iancu, ea având în mână un trandafir. Nimic anormal până aici, însă, la o mică analiză a fotografiei, se poate observa bijuteria de pe degetul fetei, un posibil inel de logodnă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *