Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iancu Sterp, mesaj dur pentru cei care îl critică pe Culiță. Fratele manelistului a răbufnit: „V-ați trezit toți acum să-l judecați”

Iancu Sterp, mesaj dur pentru cei care îl critică pe Culiță. Fratele manelistului a răbufnit: „V-ați trezit toți acum să-l judecați”

18 nov. 2022, 19:39,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Faptul că manelistul a provocat un accident rutier a devenit un subiect care a împărțit lumea în două și care a provocat numeroase reacții cu privire la subiect. În timp ce unele persoane, în special fanii cântărețului, spun că nu este chiar atât de gravă situația și îi doresc doar cele bune vedetei, alți români ar vrea ca manelistul să suporte consecințele faptelor sale.

Iancu și Culiță Sterp sunt foarte apropiați. Cei doi frați se susțin mereu și își sunt alături unul celuilalt în clipele grele. Și de această dată, Iancu îi ține partea fratelui său și a transmis un mesaj oamenilor care își dau cu părerea cu privire la situație.

Iancu Sterp: „V-ați trezit toți să aruncați cu pietre în fratele meu”

După accident, Iancu Sterp nu a mai rezistat și a transmis un mesaj oamenilor din mediul online care au câte ceva de spus cu privire la accidentul pe care l-a provocat fratele său, Culiță Sterp.

Fiul cel mic al mamei Geta susține că fratele său deja plătește pentru faptele sale, iar oamenii nu ar trebui să îl mai judece, deoarece nu este nimeni în locul lui Culiță Sterp.

„Vreau să spun și eu câteva vorbe referitor la accidentul pe care l-a provocat fratele meu, Culiță, și dacă vreți să înțelegeți e bine, dacă nu înțelegeți, îmi pare rău. V-ați trezit toți acum să-l judecați pe Culiță că vai domnule, ce a făcut, că merită condamnat, că merită la pușcărie, câte și mai câte. V-ați trezit toți să aruncați cu pietre în fratele meu, în Culiță, că a provocat acest accident. Într-adevăr, din cauza lui a fost provocat acest accident și prin urmare el plătește pentru ce a făcut. Dar voi, nu sunteți voi, sau eu, sau niciun om de pe planeta asta nu e în măsură să-l judece, că noi nu suntem în măsură să ne judecăm unii pe alții pentru faptele noastre. Este Cineva acolo sus care ne judecă după faptele noastre. Voi, dacă ați fi inteligenți, ați învăța ceva din accidentul ăsta pe care l-a făcut Culiță. Ați învăța cum să nu faceți, cum să nu procedați, ca să nu fiți nevoiți să învățați din greșelile voastre, poate. Mai bine învățăm din greșelile altora”, a transmis fratele artistului pe rețelele de socializare.

Ce pedeapsă riscă manelistul Culiță Sterp

Așadar, Culiță Sterp se face vinovat de comiterea mai multor infracțiuni. Pe lângă faptul că a condus beat, artistul are mari probleme deoarece a părăsit locul accidentului fără avizul organelor competente. În România, conform Codului Rutier, sancțiunile penale pentru un accident cu fugă de la locul accidentului sunt pasibile cu închisoare de la 2 la 7 ani și reținerea carnetului de conducere, care ulterior va fi suspendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *