Prima pagină » Cancan » Iancu Sterp, despre zvonul despărțirii de Denisa Coțolan: „Am făcut un vlog atunci în care am spus că ne-am despărțit și am explicat de ce.”

Iancu Sterp, despre zvonul despărțirii de Denisa Coțolan: „Am făcut un vlog atunci în care am spus că ne-am despărțit și am explicat de ce.”

17 iun. 2024, 10:43,
BZI.ro, în Cancan

Iancu Sterp și Denisa Coțolan trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi se pregătesc să facă un pas important în relația lor, dar recent au apărut zvonuri online conform cărora s-ar fi despărțit. În mod specific, a circulat un videoclip online în care Iancu discuta despre despărțirea de Denisa.

După ce a văzut acest videoclip, fratele lui Culiță a decis să clarifice situația și a explicat direct cum stau lucrurile între Iancu și Denisa Coțolan.

Cum se înțeleg cei doi

Tânărul a subliniat că el și partenera sa au o relație foarte bună și că nu există nicio posibilitate de despărțire între ei.

„Între noi lucrurile sunt bine. Noi nu vrem să ne trăim relația și viața pe internet. Într-adevăr, avem postări unul cu celălalt, pentru că mie mi se pare normal ca în secolul ăsta să ai postări cu partenerul de viață ca să se știe cu cine ești împreună, cu cine vrei să îți faci viitorul, dar să nu-ți trăiești viața pe internet cu totul.

Avem momente frumoase, avem și certuri ca orice oameni normali, dar nu am ajuns și noi zicem că nu o să ajungem niciodată în pragul despărțirii .”, a declarat Iancu în cadrul unui video de pe canalul său de YouTube.

Iancu Sterp, despre zvonul despărțirii de Denisa Coțolan

A mai rămas puțin până când Iancu Sterp și Denisa Coțolan vor deveni oficial soț și soție. Cei doi se pregătesc intens pentru acest fericit eveniment. Cum Iancu a fost plecat din țară câteva luni, logodnica sa a preluat responsabilitatea pentru unele detalii, fiind ajutată de mama ei, de soacra sa și de cumnata ei, Ileana.

Referitor la videoclipul care a devenit viral pe internet, fiul mai mic al mamei Geta a dorit să clarifice că acesta este un clip vechi în care vorbea despre despărțirea de fosta lui iubită, pe care a cunoscut-o în emisiunea „Puterea Dragostei”.

„Am fost la emisiunea Puterea Dragostei și m-am despărțit de acea fată, Denisa. Am făcut un vlog atunci în care am spus că ne-am despărțit și am explicat de ce, că e mai bine pentru noi să mergem pe drumuri separate.

Cineva a luat clipul ăla, l-a postat pe TikTok și se lega foarte bine cu ceea ce am trăit eu acum. Pe iubita mea o cheamă Denisa, dar nu despre ea este vorba în acel video. Noi doi suntem bine .”, a mai precizat Iancu.

Recent, Iancu Sterp a vorbit despre zvonul despărțirii de Denisa Coțolan și a lămurit situația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *