Prima pagină » Radio » Actualitate » Iancu Sterp a dat detalii despre iubită. Cine este Denisa și ce părere are mama Geta despre ea

Iancu Sterp a dat detalii despre iubită. Cine este Denisa și ce părere are mama Geta despre ea

14 sept. 2022, 14:33,
BZI.ro, în Radio

Iancu, fratele lui Culiță Sterp, a dat recent detalii despre noua lui iubită, o tânără superbă pe nume Denisa, pe care o cunoaște din liceu. Frumoasa șatenă a fost bine primită în familia tânărului, iar relația lor decurge cum nu se poate mai bine. Nu în ultimul rând, și mama Geta o place pe Denisa și i-ar surâde ideea de a o avea ca noră.

Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiță, a devenit rapid îndrăgit de publicul din România în urma participărilor la Survivor și Puterea Dragostei. Cum tânărul arată foarte bine și încă este burlac, multe domnișoare au pus ochii pe el. Cu toate acestea, Iancu Sterp pare să fie în culmea fericirii de când şi-a găsit sufletul-pereche. Este vorba de o tânără pe nume Denisa, pe care nu ai cum să nu o îndrăgeşti. Și unde mai pui că a fost foarte bine primită în familia artistului.

Iancu Sterp a dat detalii despre iubită

Iancu Sterp este în culmea fericirii, deoarece trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noua sa parteneră de viață, pe nume Denisa. Astfel, fanii s-au bucurat foarte tare atunci când au văzut că Iancu Sterp este într-o relație, motiv pentru care aceștia au dorit să afle mai multe detalii despre fata misterioasă, alături de care tânărul se afișează în mediul online.

Recent, Iancu a făcut un vlog, iar acesta a surprins-o foarte puțin pe tânără, promițându-le fanilor că va face o filmare specială împreună. Astfel, ei vor povesti exact cum au ajuns să fie împreună, cu precizarea că se cunosc încă din perioada liceului.

„M-ați întrebat foarte mulți când o să fac un vlog cu fata asta misterioasă de pe rețele de socializare. Nu facem astăzi vlog, că e la volan, nu vreau să o distrag foarte tare. Ne întoarcem de la București. Denisa a fost șoferul meu. Știți voi că femeile nu conduc așa bine în general, Denisa conduce mai bine decât mine și mulți bărbați. Tot mă întreabă lumea de tine, o să facem un vlog împreună, dar la timpul potrivit”, a spus Iancu Sterp.

Mama Geta o adoră pe Denisa

Nu în ultimul rând, și mama Geta o place foarte tare pe noua cucerire a fiului cel mic şi nu ratează nicio ocazie să comenteze la fotografiile în care apare potenţiala noră. Totodată, în primăvara acestui an, femeia spunea într-un vlog că tot ce-și mai dorește de la fiul ei Iancu este să-i facă nici mai mult, nici mai puțin de șase nepoți.

Așadar, la o primă vedere, se pare că Denisa este aleasa, iar cât de curând pentru ea și Iancu ar putea bate clopote de nuntă. Mai mult, în urmă cu aproape o lună, când Denisa și-a serbat ziua de naștere, mama Geta a reacționat imediat la o poză cu iubita fiului ei, transmițându-i: „La mulți ani, Denisa! Ești o fată foarte frumoasă!”

La rândul lor, și fanii pe pe rețelele de socializare au fost de părere că Denisa și Iancu se potrivesc foarte bine.

„La mulți ani fericiți! Fericire pentru voi, sunteți superbi împreună!”, „Bravo, Iancu! Foarte faină este!”, „Foarte frumoși, vă stă super împreună! O fată frumoasă cu totul, naturală, i se citește și bunătatea pe față!”, au scris urmăritorii lui Iancu Sterp.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *