Prima pagină » Radio » Actualitate » Iancu Sterp a dat detalii despre accidentul făcut de fratele său. „Cu intenție s-a urcat la volan”

Iancu Sterp a dat detalii despre accidentul făcut de fratele său. „Cu intenție s-a urcat la volan”

22 nov. 2022, 12:12, 2 ,
BZI.ro, în Radio

Iancu Sterp a dat recent detalii cu privire la accidentul făcut de fratele său, Culiță, în urma căruia un bărbat s-a ales cu răni ușoare. Reamintim că artistul a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a condus sub influența alcoolului. Cert este că pentru fapta sa, Culiță Sterp va rămâne pieton pentru o perioadă destul de lungă.

Faptul că celebrul Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca, în cursul nopții de miercuri spre joi, bifând mai multe ilegalități în momentul respectiv, a ajuns să fie subiect de primă pagină pentru presa tabloidă. Și asta pentru că încă sunt detalii pe care fanii artistului nu le cunosc, unii fiind îngrijorați pentru el, dar și pentru că, în număr tot atât de mare, alți internauți l-au pus imediat la zid.

Iancu Sterp a dat detalii despre accidentul făcut de fratele său

Însă, în apărarea manelistului, ca de fiecare dată, a sărit acum Iancu Sterp. Fiind o familie foarte unită, în momentele mai dificile ale vieții, cei patru copii ai mamei Geta și-au arătat imediat sprijinul unul față de celălalt. Acum, în mediul online, Iancu Sterp a ieșit și a vorbit public despre situația lui Culiță și, la fel ca și Ileana, a subliniat faptul că artistul este mult prea hulit pentru faptele pe care le-a făcut și pe care și le-a asumat.

În primul rând, Iancu a ținut să precizeze că, cel puțin deocamdată, nu se știe sigur dacă, după cele întâmplate, fratele său va mai avea sau nu voie să urce la volanul unei mașini.

„Nu știu dacă mai poate recupera carnetul, o să vedem pe viitor”, a spus Iancu Sterp, în mediul online.

Totodată, el a ținut să aducă în atenția tuturor și câteva clarificări despre ceea ce s-a petrecut săptămâna trecută. Iancu spune că da, intenția fratelui lui a fost să se urce la volan, băut fiind, dar nu în mod intenționat a provocat un accident rutier, soldat cu rănirea ușoară a celuilalt șofer.

Culiță Sterp va plăti pentru faptele sale

Mai mult decât atât, tânărul menționează și că manelistul a fugit de Poliție, dar nu așa cum se zvonește, ci după ce s-a asigurat că victima sa se afla în afara oricărui pericol. Pentru faptele sale, multe greșeli fiind înșiruite în dosarul său, Iancu Sterp spune că manelistul plătește și va plăti în fața oamenilor legii, care îi vor judeca și analiza cazul ca la carte.

Însă, din punctul său de vedere, pe lângă organele statului, Culiță Sterp mai este judecat, chiar prea aspru, un val de ură îndreptându-se acum spre el, și de cei din online, care până acum îi ascultau muzica.

„De când e lumea nu ai voie să faci așa ceva. Eu am postat un TikTok la mine pe pagină și am zis că nu trebuie să judecăm, mi-au răspuns câțiva că nu e greșeală, că a făcut-o cu intenție. Cu intenție s-a urcat la volan, dar nu cu intenție l-a lovit pe băiatul acela. Culiță a greșit, el a provocat acest accident, dar plătește în fața legii.

Sunt oameni care sunt specializați în domeniu, care să îl judece, să îi aplice pedeapsa pe care merită. Nu înțeleg de ce atâta ură când pățește cineva ceva rău. Da, este adevărat că a fugit de Poliție. Nu s-a dat jos din mașină și a luat-o la fugă. El mai era cu cineva în mașină, el nu a plecat până nu s-a asigurat că și băiatul din cealaltă mașină este bine”, a mai spus fratele lui Culiță Sterp.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *