Prima pagină » Cancan » Ian și Azteca: Cearta dintre artiștii care au dat start fenomenului trapp românesc

Ian și Azteca: Cearta dintre artiștii care au dat start fenomenului trapp românesc

02 feb. 2022, 11:35, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Ian și Azteca sunt două dintre personalitățile care fac furori la momentul actual. Cântăreții sunt adepții muzicii trap. Contrar așteptărilor, aceștia sunt foarte pasionați de ceea ce fac și au muncit mult pentru a ajunge unde sunt astăzi. Este puțin spus că cei doi artiști s-au făcut cunoscuți prin lansarea melodiei „Bag un Blunt”. Aceasta a fost lansată la sfârșitul anului 2018, iar în 2019, Ian și Azteca se bucurau deja de faimă. La fiecare petrecere, această melodie era nelipsită, în rândul tinerilor.
Instrumentalul de la „Bag un blunt” a fost creat de fiul cântărețului Dan Bittman. Alex Bittman, în vârstă de 22 de ani, și-a ales numele de scenă Sybro. Acesta este interesat de a intra în industria muzicală, în domeniul trapp-ului.

Acest stil muzical a fost abordat și de cunoscutul Lino Golden care a reușit să adune o avere impresionantă.

ian si azteca

Cei doi artiști s-au făcut cunoscuți prin lansarea melodiei „Bag un Blunt”

Cearta dintre Ian și Azteca

Ian și Azteca formau un duo care părea de nedespărțit, însă recent, cei doi au avut un conflict și nu au mai făcut muzică împreună de atunci.

Această ceartă nu a fost că oricare altă cearta între prieteni. Artiștii s-au certat chiar din cauza label-ului pe care l-au creat împreună, și anume Ocult Records. Nu a existat un anunț oficial, ci o discuție plină de subtilități pe poveștile lor de pe Instagram. De aici, fanii au înțeles ce s-a întâmplat.

Primul care a postat despre acest incident a fost Azteca. Povestea sa a constat într-o poză cu el, Ian și Freelook, făcută cu aproximativ doi ani în urmă când cei trei au câștigat o plăcuță de la Youtube.

„Astăzi unul dintre noi a ales să înregistreze marca Ocult Records pe ascuns singur și să ia toată viziunea și numele pe care eu l-am dat”, a scris Azteca pe Instagram-ul său.

ian azteca si freelook

Cei doi au avut un conflict și nu au mai făcut muzică împreună de atunci

Perspectiva lui Ian

După această declarație, cearta a continuat. Ian nu a rămas tăcut și a încercat să se apere și să spună propria sa parte a poveștii. Acesta a postat niște imagini care arătau piesele scrise și lansate de el. Conform acelor screenshot-uri, melodiile lui Ian au reușit să strângă mult mai multe cifre față de cele ale lui Azteca.
Nemulțumirea lui Ian se rezuma la bani. La începutul acestei colaborări, el împreună cu Azteca și Freelook s-au hotărât să împartă banii la trei, indiferent a cui este melodia încărcată pe Ocult Records. Nu se știe cum s-a ajuns la acest lucru, însă se spune că Ian a preluat controlul label-ului din cauză că nu mai era de acord cu împărțirea banilor.

ilustratie ian si azteca ca ingeri

Melodiile lui Ian au reușit să strângă mult mai multe cifre decat cele ale lui Azteca

Ian e de părere că a lansat mai multe melodii care atrăgeau atenția fanilor, și astfel produceau mai mulți bani. Trapperii nu au mai postat pe canalul de youtube Ocult Records, ci doar separat, pe canalele lor proprii.
Deși în prezent nu mai colaborează, Azteca are aproape 68 de mii de abonați, iar Ian se bucura de aproape 85 de mii de subscriberi pe contul său personal de Youtube.
Fanii sunt, în continuare, nerăbdători să asculte un alt hit de la Ian și Azteca, însă nu se știe dacă cei doi vor mai colabora în viitor sau nu.

ian care isi aprinde o tigara

Nu se știe dacă cei doi vor mai colabora în viitor sau nu

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *