Prima pagină » Bursa Barfelor » Ia și pensie, și salariu și a mai angajat-o și pe nevastă
Ia și pensie, și salariu și a mai angajat-o și pe nevastă

Ia și pensie, și salariu și a mai angajat-o și pe nevastă

03 iul. 2024, 02:00,
BZI.ro, în Bursa Barfelor

La final de rubrică, babele vă mai povestesc câteva chestiuni de pe la Citabim. Este unul care e director tehnic, pe nume Cretinel Barză. Deși este ieșit la pensie de câțiva ani, încă ocupă această funcțiune. Pe lângă asta mai face parte și din consiliul de administrație. Lunar ia vreo 25 de mii de lei de la Citabim, iar pe lângă asta mai ia și vreo 9 mii de lei pensie. De parcă n-ar fi fost de ajuns, a mai angajat-o și pe nevastă-sa acolo, ca operator de calculator. Du-te, bre, acasă, că ai supt destui bani, lasă și pe alții!

Comentarii
  • Pletosu stă de mult și o bate-n cap pe mulți bani. Dar asta e un semnal ca încep să se facă alianțe politice și e nevoie de funcții pentru politruci. E clar ca 1 loc in CA și 1 director tehnic e mână cerească la negocieri. Mai este un cheag acolo de 85 de ani care o face pe-a președintele CA mod Tutankamon Teodobelescu și asta trebuie ușuit urgent din sistem ca e de pe timpul găștii Dubet- Misteanu- Grosu Antonel … oooo hooooo … CARAMBA BABALACILOR !

  • Da vaca Milka o wacusteanca fosta la poliția locală acum ajutor de șafă la secție o spagarita rudimentară când o trimite la stradă să lase naibii locul la unul priceput ? Milka e capul răutăților face situații de lucrări fictive, forțează inginerii în șantier să taie bonuri necorespunzătoare, buleli peste buleli. Sunt mărturii ale oamenilor pe tema asta. Milka din ce bani ți-ai luat apartamente ?

  • Cadru tehnic

    Eu sunt cadru tehnic în șantier de două decenii și confirm ca Milka ( Beatrice ) este o ciorditoare . E mâna – n mână cu conducerea și primăria și face situații de lucrări false decontând lucrări neexecutate. E susținută de moș BĂȘINĂ TEODORESCU un pork pe mâna cu Chirica care l-a adus în unitate pe Berechet un papagal care a falimentat stația de betoane vecină cu noi. Teodorescu îl are pe feciorașul angajat la CONEST fiind și acționar aici. Asta e o rețea de furat banii statului .

  • Afară toate căpușele din CA puse chipurile prin selecție ( o golanie ordinară )
    Iată componenta :
    Kristian Bârzu – pensionar

    2) Liviu-Gabriel Bulgaru – agricultor

    3) Andrei Gazea PNL / politruc

    4) Maria Gheorghiu – pensionara

    5) Cătălin Neculau – director Salubris ( nu îi ajunge ???)

    6) Adrian-Gigi Postolache – politruc PNL

    7) Mihai Teodorescu – un jgheab de 80 spre 90 de ani , un senil, are Parkinson dar nu se dă plecat iresponsabilul din CA
    – Ăștia i-au 6989 lei / luna pentru o ședință de 2 ore în care efectiv nu fac nimic, unii dorm la masă ca oricum nu știu ce votează.

  • Mihai Teodorescu cunoscut sub porecla de Câinele Roșu adjunct a lui Antonel Grosu la fostul IGLL ce naiba mai caută la 100 de ani ? Asta a falimentat IGLL, LDP , a fost fugărit de Simirad și Flaiser pentru incompetenta dar recuperat de Chirica care îl ține în vitrină pentru relația cu CONESTU unde are rolul să îi urmărească pe Cozma și Tofan. Afară cu pensionaruuuuuu senil !

  • Hai sa scoatem pensionari din instituțiile publice ,sa nu ii mai primim sa se duca la pensia lor ,sa vina si tineri sa munceasca.

  • Animalul de Teodorescu jgheabul de 90 de ani președinte CA a adus la conducerea CITADIN un infractor Radu Berechet ( a fost coleg cu taica-su de furaciuni .
    Conform rechizitoriului, în perioada 2011 – 2012, pe când deținea calitatea de administrator al firmei Specon SRL, acesta „în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale, a evidenţiat în actele contabile ale societăţii comerciale (…) achiziţii fictive de la presupusul furnizor (…) prejudiciul astfel cauzat bugetului de stat fiind de 130.358 lei (…)”, au descris anchetatorii.
    Deci sunt aduși hoți ca să-i ajute la furat. Ce să te aștepți la senilul Teodorescu care are pempărșii ca să nu vadă lumea când se pisa pe el ( are prostata ) Oricum are o duhoare de dihor chisarcosul senil .

  • Nu scapam de hodorogii astia niciodata, de astfel de pensionari cu ,, posibilitati ” si ,, agreati ” de partidele politice si conducerile institutiilor respective, ce au pensii arhisuficiente si care sug in continuare din banii statului.
    Trebuie desfiintate toate aceste CA-uri ca si asa consuma enorm de multi bani total aiurea pentru ca nu fac si nu produc nimic, decat doar paguba si atat.

  • Nu inteleg un lucru de doctori,profesori batrani nu te desparti ca vezi ei au experienta dar un economit, inginet etc. de ce mai este angajat????? Oameni buni lasati locurile libere si pentru cei tineri.

  • Aoleu vai ce suparare au inceput sa fure mai putina motorina ca de sunt gps si daca aia cu plecari la soare nu au prins locuri caldute in consilii la nasu si nici gramads nu mai pune pile prind posturi …,dar oricum sunt inregistrari cu toate furaciunile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 iulie 2024
05 iulie 2024