Prima pagină » Culinar » I se spune ruladă portugheză – Cum se prepară
I se spune ruladă portugheză - Cum se prepară

I se spune ruladă portugheză – Cum se prepară

03 feb. 2020, 07:50,
în Culinar

Un desert fin şi extraordinar de aromat pentru o după-amiază de sfârşit de iarnă. Această ruladă va deveni preferata ta!

Ingrediente:

  • 8 ouă
    coaja de la 2 portocale bio
    200 ml suc de portocale
    200 g zahăr
    80 g unt topit
    1-2 linguri făină
    coajă de portocală confiată, opţional
    25 g zahăr tos, pentru decor

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu zahărul şi coaja de portocale până când îşi dublează volumul. Adaugi sucul de portocale, untul şi făina. Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi o ţii la cuptor până când trece testul scobitorii.

Răstorni rulada pe un prosop umed şi îndepărtezi hârtia de copt, apoi rulezi desertul cu ajutorul prosopului. Presari zahărul tos şi decorezi, dacă vrei, cu portocală confiată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`