Prima pagină » Titlurile zilei » I-au ajuns blestemele celor chinuiți! Nuntă anulată cu o zi înainte, pentru că mirele a fost arestat! Mascații au descins în două locuințe, fiind cea mai mare desfășurare de forțe din ultima perioadă – FOTO/VIDEO

I-au ajuns blestemele celor chinuiți! Nuntă anulată cu o zi înainte, pentru că mirele a fost arestat! Mascații au descins în două locuințe, fiind cea mai mare desfășurare de forțe din ultima perioadă – FOTO/VIDEO

05 aug. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu în Titlurile zilei

Nuntă anulată cu o zi înainte, pentru că mascații au descins în două locuințe, printre care și a mirilor. A fost cea mai mare desfășurare de forțe din ultima perioadă, ridicându-se mașini, săbii și puști. Tânărul care urma astăzi să fie mire a fost arestat

Viața bate filmul. Ieri (n.r. – 4 august 2023), mascații au descins în două locații, una din zona Copou, pe strada Emil Kogălniceanu, iar alta din satul Cornești, comuna ieșeană Miroslava. De la fața locului s-au ridicat două mașini, o sabie și o pușcă, iar ancheta are la bază infracțiuni privind traficul de persoane.

Nuntă anulată cu o zi înainte. Mirele a fost arestat

S-a descins și în locuința lui Paul și a Mădălinei Odobașu, care astăzi, 5 august 2023, urmau să aibă petrecerea în cinstea nunții pe care și-au oficiat-o săptămâna trecută, vineri. Evenimentul trebuia să se țină la restaurantul Le GaGa din Iași. Din nefericire, viitorul ginerică a fost încătușat, nefiind posibilă prezența lui la marele eveniment.

Traficul de persoane înseamnă recrutarea, transportarea, transferul, adăpostirea sau primirea persoanelor prin ameninţare cu forţa sau prin folosirea forţei sau a altor forme de constrângere, prin răpire, fraudă, înşelăciune, abuz de putere sau situaţie de vulnerabilitate, prin oferirea sau acceptarea de plăţi sau foloase pentru obţinerea consimţământului unei persoane care deţine controlul asupra altei persoane în scop de exploatare.

Exploatarea va include, la nivel minim, exploatarea prostituţiei altora sau alte forme de exploatare sexuală, muncă sau servicii forţate, sclavie sau practici similare sclaviei, servitute sau prelevare de organe. Conceptul de trafic nu este unul nou şi a fost pentru prima dată utilizat în secolul XVI, în calitate de sinonim pentru comerţ. Astfel, acest termen nu avea conotaţii negative. Totuşi, către secolul XVII, traficul a început a fi asociat cu vânzarea ilicită şi/sau neloială a mărfurilor. Deşi la începuturi, prin trafic se înţelegea, în mare parte, vânzarea de droguri şi arme, către secolul XIX această noţiune mai includea şi comerţul cu fiinţe umane tratate ca bunuri şi vândute în sclavie.

Acest comerţ „tradiţional” cu sclavi a fost scos în afara legii spre finele secolului XIX. La începutul secolului XX, termenul de trafic, de cele mai multe ori, se referea la „comerţul de sclavi albi”, care reprezenta circulaţia peste frontierele internaţionale a femeilor şi copiilor în scopul prostituţiei. Doar spre finele anilor 1990, traficul a fost asociat cu prostituţia şi exploatarea sexuală a femeilor şi copiilor.

Descinderile de la Cornești au picat trăsnet peste oameni. S-au întors în țară doar pentru niște lucrări

Nici descinderile din satul Cornești, comuna ieșeană Miroslava, nu au picat prea bine, fiindcă Paul, Ionuț și Cristi Buhan se aflau în țară doar pentru niște lucrări, însă s-au trezit cu mascații în casă, fiind vizați pentru aceeași infracțiune, trafic de persoane.

Există o prietenie între Paul Odobașu și frații Buhan, deoarece surse ale reporterilor BZI susțin că săptămâna trecută au fost la oficierea căsătoriei și urmau ca mâine să fie prezenți ca nuntași la petrecere. Cristi Buhan este tatăl celor doi frați, Paul și Ionuț, iar de meserie este tractorist. Ancheta care i-a vizat și pe copiii săi, dar și pe tânărul care urma să devină mire, l-a șocat.

Iată că s-a anulat o nuntă cu doar o zi înainte, pentru că mascații au intervenit și au descins în două locuințe în cel mai neașteptat moment, mirele fiind arestat.

 

Comentarii
  • Țaranii cu bălegar la cur sunt „pești” să stea ascunși vreo câțiva ani să le sară impresiile că au făcut comuna de râs să i scoată la muncă la săpat șanțuri pe Miroslava

  • Astia trebuiau arestati de mult la cate combinatii ilegale au facut. Niste infractori cunoscuti de politie dar lasati sa faca bani pana acum, probabil nu au mai cotizat pentru protectie.

  • Toți la miroslava cu femeile la pl! Bodo, Lucica, buhan …. Își dau femeile la ciocan

  • Emil Kogalniceanu?

  • Si locuintele, terenurile astora sa fie confiscate si vandute de statul roman.

  • Ewa, Ella, Marcela

    Asta arestat nu are si un frate Lucian Odobasu? A facut puscarie….mare smardoi, sa-i iau neamul si rasa-n poola!!!

  • Acum în loc să joace mireasa o sa fie el mireasa celulei 🤣🤣🤣

  • Combatem alcoolul prin consum!

    Opa’tâlpu! Și te gândeai că cea mai mare problemă ar fi ca mireasa sa fie femeie! Vă dați seama câte impresii, câta jmekerie avea să fie astăzi pe ulița satului?! Câte figuri, mașini, flatulație, etc, etc…. Și când colo, na, a venit miliția și a blurat totul!

  • Nu exista nici strada Emil kogalniceanu, si nici cineva care sa fi avut numele asta.

  • @pt plm
    Exista strada Emil Kogalniceanu, e varu de frate al marelui dramaturg moldovean. Mai pune manuța pe un manual de isorie

  • @Icky: in niciun manual de istorice nu se vorbeste despre Emil Kogalniceanu. Nu apare nici pe google. Si nici strada.

  • A vrut să zică Mihail Racoviță 🤣🤣🤣

  • Poate o fura pe mireasa baietii din Amsterdam.

  • Femei batute-n cap

    Cum naiba sa stai cu unul care exploateaza alte femei? Sau miresica presteaza si ea astfel de servicii? 🥴

  • Dispret total

    Adica astia-s barbati? Fac bani pe spatele femeilor? Fetelor! Treziti-va la realitate! As prefera sa stau singura toata viata decat sa am de-a face cu astfel de specimene 🤮

  • Au in arest recipiente pentru colectat saliva din coltul gurii? Sa nu strice wc-urile ca astia stiu sa se usureze doar in lanul cu porumb.

  • Interlopii cu case pe coclaurii din satele adiacente. Ăștia au avut vaci și găini și acum au mașini de 70mii?

  • Jean Pulică

    Niște țărani mon Cher , copii cu glod in cur.

  • Cos Descos Mos

    Așteptăm arestarea Clanului Tanase care de zeci de ani se acupa cu mizerii de genul asta. De la Cosmos pana la ăla care lasă miros de cioara când trece pe bulevard.

  • Singura solutie pentru stapanii de scalvi este pedeapsa cu moartea.
    Singura solutie pentru cei care elibereaza stapanii de scalvi este tot pedeapsa cu moartea.

  • Pe clanul Tanase ia bătut bunul Dumnezeu!

  • Pana la Dzeu sa ii ia și DNAul și MAI ul pe ciorile lui Cosmos ca au umplut orașul de borâți întunecați , mâzgăliti și cu roabe de cacat la purtător.

  • Dacă tot luați intrați și peste Gangal și adunătura lor Iasi-Galata-Miroslava-Slobozia 😀😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`