Prima pagină » Local » I-a tras cu o bâtă în cap, după ce au băut împreună! Tânărul ieșean, acuzat acum de tentativă de omor
I-a tras cu o bâtă în cap, după ce au băut împreună! Tânărul ieșean, acuzat acum de tentativă de omor

I-a tras cu o bâtă în cap, după ce au băut împreună! Tânărul ieșean, acuzat acum de tentativă de omor

10 mart. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un tânăr ieșean este acuzat că i-a tras cu o bâtă în cap unui cunoscut, după ce au consumat băuturi alcoolice împreună. Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Romeo Troacă, zis ”Alin”, sub acuzația de tentativă de omor. Anchetatorii spun că totul a izbucnit după un conflict spontan, în urma consumului de băuturi alcoolice

Un individ este acuzat că i-a tras cu o bâtă în cap unui cunoscut, după ce au consumat băuturi alcoolice împreună. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Romeo Troacă, zis ”Alin”, sub acuzația de tentativă de omor. Anchetatorii spun că totul a izbucnit după un conflict spontan, în urma consumului de băuturi alcoolice.

Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul Romeo Troacă, acuzat că i-a tras cu o bâtă în cap unui cunoscut

Oamenii legii au afirmat că ieșeanul Romeo Troacă (21 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. În urma incidentului, tânărul a și fost arestat preventiv pe 15 ianuarie 2022 de către judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

”Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Romeo Troacă, zis «Alin», cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă privindu-l pe inculpatul Romeo Troacă. Respinge cererea inculpatului de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu”, au menționat atunci magistrații ieșeni.

Anchetatorii ieșeni spun că Romeo Troacă a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Surse judiciare au afirmat că tânărul de 21 de ani, din localitatea Rediu, județul Iași, ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu 2 cunoscuți înainte de producerea incidentului.

Tânărul din Iași, conflict cu amicii

Anchetatorii au mai spus că tânărul Romeo Troacă a fost implicat într-un conflict spontan.

”Pe data de 20 noiembrie 2021, două persoane au mers acasă la suspect, într-o locuință din comuna ieșeană Rediu, unde au stat o perioadă. Acestea au consumat băuturi alcoolice, după care au plecat către imobilul în care locuiau ele, în aceeași comună. La un moment dat, cele două persoane au ieșit din locuință, iar, afară, se afla suspectul. Acesta din urmă l-a lovit pe unul dintre ei cu un lemn peste corp. Cu același lemn, suspectul l-a lovit și pe cel de-al doilea cunoscut, în vârstă de 50 de ani, dar în zona capului”, au spus sursele judiciare.

După incident, victima a fost transportată la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale. După ce doctorii au ajuns la concluzia că viața bărbatului de 50 de ani a fost pusă în pericol din cauza leziunile suferite, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au decis reținerea lui Romeo Troacă. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla cu tânărul acuzat că i-a tras cu o bâtă în cap unui cunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`