Prima pagină » International » I-a pus numele fiului „Metamfetamina e Tare“! De ce a făcut asta jurnalista
I-a pus numele fiului „Metamfetamina e Tare“! De ce a făcut asta jurnalista

I-a pus numele fiului „Metamfetamina e Tare“! De ce a făcut asta jurnalista

20 sept. 2023, 10:04,
în International

O jurnalistă de la postul ABC din Australia  i-a pus numele fiului „Metamfetamina e tare“. Kirsten Drysdale a declarat că a făcut asta pentru a testa dacă numele va fi acceptat crezând că acesta va fi surprins. Marea ei surpriză a fost că numele a fost accepta, iar acum jurnalista este nevoită să schimbe numele copilului. Jurnalista a precizat telefonul ei a „explodat” după ce numele neobișnuit al bebelușului ei a devenit viral în mediul online.

I-a pus numele fiului „Metamfetamina e tare“

Jurnalista Kirsten Drysdale a precizat că totul a fost un test pentru a vedea dacă este posibil să pui un asemenea nume unui copil. Mare i-a fost mirarea când „Metamfetamina e tare“ a fost acceptat ca nume pentru fiul ei.

„Încercam doar să răspundem la o întrebare a telespectatorilor noștri pentru noul nostru show, What The FAQ, care era legat de regulile despre cum poți să-ți numești copilul”, a spus Kirsten Drysdale.

Jurnalista a vrut să testeze dacă Registrul NSW al nașterilor, morților și căsătoriilor avea puterea de a respinge numele unui copil pe motiv că este considerat ofensator sau „inacceptabil”.

Deoarece cei de la Registru nu au răspuns direct la întrebare, ea a decis ca numirea celui de-al treilea fiu al ei să fie ceva scandalos pentru a afla răspunsul.

„Ne-am gândit că dacă am trimite într-adevăr cel mai scandalos nume la care ne-am putea gândi va fi respins și am afla cum funcționează acest proces”, a adăugat jurnalista.

Inițial, jurnalista s-a gândit să pună numele „Nangs Rule” – un termen argou pentru canistrele de protoxid de azot sau „gazul de râs”, adesea folosit ca drog de petrecere, dar s-a gândit că personalul Registrului ar putea să nu cunoască termenul și să aprobe numele.

Drysdale și soțul ei au amestecat într-un bol mai multe nume scandaloase și așa s-a ajuns la „Metamfetamina e Tare”.

Nu s-a așteptat să fie acceptat numele

Kirsten Drysdale a susținut că era neîncrezătoare atunci când acel nume a fost acceptat.

„Am fost șocată și am crezut că trebuie să fi fost o greșeală. Așa că am verificat de două ori, i-am sunat și au spus că nu e nicio problemă. Atunci când a sosit certificatul de naștere, am știut sigur că s-a întâmplat”, a menționat jurnalista.

Kirsten Drysdale a adăugat că nu a intenționat ca numele să devină viral, toată familia fiind asaltată de mesaje. Aceasta s-a declarat norocoasă că familia ei a înțeles „partea amuzantă” a situației, în timp ce prietenii au fost șocați să afle numele pus de Kirsten.

Numele unui copil, odată înregistrat după naștere, nu poate fi șters din registrul de nașteri, decese și căsătorii din NSW.

„Îi vom spune povestea care a dus la punerea acestui nume. S-ar putea să o păstrăm pentru cea de-a 21-a aniversare sau îi vom spune mai devreme. Vom vedea”, a zis jurnalista, care a adăugat că porecla ei a fost Piggy și a trăit cu asta de când avea aproximativ 12 ani.

Între timp, un purtător de cuvânt al Registrului a recunoscut că s-a făcut o greșeală și că de acum se va acorda mai multă atenție acestui aspect, după ce o jurnalistă i-a pus numele fiului „Metamfetamina e Tare“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *