Prima pagină » Actualitate » Hype Fox și-a făcut publice tarifele! Cât cere influencerița roșcată pentru serviciile ei

Hype Fox și-a făcut publice tarifele! Cât cere influencerița roșcată pentru serviciile ei

25 oct. 2024, 08:53,
în Actualitate

Hype Fox și-a făcut publice tarifele. Influencerița roșcată din online-ului românesc a dezvăluit cât pentru a face reclamă pe conturile sale de socializare. Prețurile cerute de roșcată sunt considerate exagerate de internauți.

Hype Fox și-a făcut publice tarifele!

Hype Fox  este una dintre cele mai active influencerițe pe social media, în special pe TikTok. Roșcata este pasionată de caii putere și creatoare de conținut și influencer pe segmentul auto, a reușit să își facă un nume în rândul celebrităților de la noi de-a lungul anilor, iar acum culege roadele muncii sale.

Focoasa roșcată este pasionată de mașini încă din copilărie și deține un showroom auto în București, unde prezintă autoturisme pentru vânzare.

Pe rețele de socializare, Hype Fox și-a creat o adevărată comunitate, căci are peste 70.000 de urmăritori pe Instagram și peste 7.000 de abonați pe YouTube. Tânăra nu a ratat șansa de a profita de numerele frumoase pe care le-a strâns în online, așa că s-a apucat să facă reclame pe toate platformele, iar tarifele percepute nu sunt deloc mici.

Pentru un simplu story pe Instagram, Hype Fox cere 450 de euro, pentru 3 stories – 1.000 de euro, iar pentru o postare pe feed 600 de euro. Pentru un reel pe Instagram sau un clip pe TikTok, influencerița cere 800 de euro, iar pentru un pachet de trei tiktok-uri prețul este de 1.500 de euro.

Internauții au reacționat imediat când au aflat ce prețuri cere influencerița roșcată, mulți fiind de părere că sunt exagerate.

„Cred că se crede pe Only” / „Dă chitanță de banii ăia?” / „Nu am auzit în viața mea de ea. A trebuiut să caut să văd cine e”/ „Imaginează-ți tu ca afacere sp dai 1.500 de euro să-ți postesze un tiktok și să nu ai nicio vânzare după”, au fost doar o parte dintre comentariile făcute de internauți la adresa influenceriței.

Implicată într-un mare scandal

Hype Fox a fost implicată într-un mare scandal, după ce a avut un comportament jignitor la adresa unui taximetrist. Influencerița roșcată a făcut echipă cu o altă tânără într-un episod din „Fugiți de acasă”, noul show al lui Selly de pe YouTube. Cele două au avut nevoie de ajutorul unui taximetrist în timpul unei misiuni, iar bărbatul a fost de acord, ducându-le cu mașina la destinația unde trebuiau să ajungă.

La un moment dat, Hype Fox i-a spus colegei sale cp ar trebui să caute o persoană mai tânără, pentru a se mișca mai repede. Replica ei a devenit virală și a atras asupra sa un val imens de hate. Fiica taximetristului a reacționat și ea, spunând că nu înțelege de ce influencerița a trebuit să se comporte într-un asemenea fel.

„Taximetristul din video anterior de la Selly este tatăl meu și a fost făcut de către Hype Fox bătrân și încet și am rămas absolut șocată. Nu înțeleg de unde atâta răutate, era stresată, nu îi pria bine aerul de Dunăre, nu înțeleg de unde atâta răutate. Tatăl meu le-a luat cu taxi, le-a dus pe faleză, a parcat, s-a dat jos din mașină, a luat telefonul, a deschis datele, a căutat pe Internet. Deci le-a oferit lor din timpul și banii lui. Și Hype Fox a zis: ‘Avem nevoie de o persoană mai tânără și mai rapidă’. Nu tu un mulțumesc, nu tu o sutică”, a reacționat fiica taximetristului.

Hype Fox a avut o reacție imediată, cerându-și scuze pentru că a folosit acele cuvinte, spunând că nu a intenționat să jignească pe cineva, ci pur și simplu ar fi fost presată de competiție.

„Îmi cer iertare că am folosit cuvintele «mai tânăr». Intenția mea nu a fost nicidecum să îl jignesc pe tatăl tău, dar în febra competiției, nu am realizat că aceste cuvinte pot avea o conotație atât de negativă la adresa tatălui tău. Apreciez că ai ieșit să îți aperi tatăl, într-o situație asemănătoare aș fi făcut același lucru. Tatăl tău este un om foarte bun, care ne-a ajutat foarte mult în acea zi, cu siguranță nu am avut intenția de a-l jigni”, a declarat Hype Fox, care și-a făcut publice tarifele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`