Prima pagină » Radio » Actualitate » Hugh Jackman divorțează de soția lui, după 27 de ani de căsnicie. Au doi copii împreună

Hugh Jackman divorțează de soția lui, după 27 de ani de căsnicie. Au doi copii împreună

18 sept. 2023, 15:18,
în Radio

Celebrul actor Hugh Jackman divorțează de soția lui, Deborra-Lee Furness, după 27 de ani de căsnicie, în care s-au născut doi copii. Fostă actriță, iar acum producător și regizor, aceasta este cu 13 ani mai în vârstă decât starul de la Hollywood. Cuplul a luat pe toată lumea prin surprindere când au anunțat că se despart.

Hugh Jackman este unul dintre cei mai atrăgători bărbați de la Hollywood și avea un mariaj despre care se credea că este foarte fericit. Până acum, Hugh și Deborra-Lee formau unul dintre cele mai longevive cupluri din Cetatea Filmului. În trecut, Hugh Jackman s-a luptat cu cancerul de piele, pe care a reușit să-l învingă.

Hugh Jackman divorțează de soția lui, după 27 de ani de căsnicie

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness divorțează după 27 de ani de mariaj. Cei doi au făcut anunțul neașteptat prin intermediul unei declarații comune. Din iubirea lor, au venit pe lume doi copii: Oscar și Ava. Cei doi, care s-au căsătorit în 1996, au anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că se despart.

„Am fost binecuvântați să împărtășim aproape trei decenii împreună ca soț și soție într-o căsnicie minunată și plină de iubire. Călătoria noastră se schimbă acum și am decis să ne despărțim pentru a ne urma propriul drum.

Familia noastră a fost și va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem foarte mult înțelegerea voastră în a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră trece prin această schimbare”, au spus Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness, într-o declarație comună pentru People.

Jackman și Furness s-au cunoscut în 1995, când amândoi jucau în serialul australian „Corelli”. S-au căsătorit în anul următor, iar fiul lor, Oscar, a venit pe lume în anul 2000. Cei doi mai au o fiică, pe Ava, care s-a născut în anul 2005.

În aprilie, Jackman a marcat cea de-a 27-a aniversare a căsătoriei sale și a lui Furness printr-o postare pe Instagram. „Te iubesc, Deb. Astăzi este a 27-a aniversare a căsătoriei noastre. 27 DE ANI!!! Te iubesc atât de mult”, a scris el în descrierea unei fotografii cu ei doi.

În luna următoare, cei doi au apărut la Met Gala 2023, care reprezintă acum ultimul eveniment public la care au participat în calitate de soț și soție. Cel mai recent au fost fotografiați împreună în iulie, când au asistat la finala masculină de la Wimbledon.

Hugh Jackman revine în rolul lui Wolverine în Deadpool 3

Personajul Wolverine se întoarce oficial! Hugh Jackman va juca alături de Ryan Reynolds în așteptatul film „Deadpool” 3. Acum ceva timp, într-un interviu, Hugh Jackman a recunoscut că a făcut unele lucruri în „Wolverine” care l-ar face pe profesorul său de canto de la școala de teatru să se simtă consternat.

Într-un interviu pentru BBC, actorul a dezvăluit că și-a deteriorat vocea țipând și urlând în timp ce îl interpreta pe personajul emblematic din universul Marvel, Wolverine, în nouă filme de-a lungul a peste două decenii.

„Falsetto-ul meu nu mai este la fel de puternic ca înainte și asta o pun direct pe seama unor mârâituri și țipete. Profesorul meu de canto de la școala de teatru ar fi fost îngrozit de unele dintre lucrurile pe care le-am făcut în Wolverine”, a declarat Jackman într-o emisiune de la BBC Radio 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *