Prima pagină » Magazin » HR LivingRoom Iași – o platformă de dialog și inspirație pentru specialiștii în HR
HR LivingRoom Iași – o platformă de dialog și inspirație pentru specialiștii în HR

HR LivingRoom Iași – o platformă de dialog și inspirație pentru specialiștii în HR

19 iun. 2024, 14:31,
BZI.ro, în Magazin

Pe 18 iunie, Mall-ul Palas din Iași a fost gazda celei de-a treia ediții a conferinței HR LivingRoom. Evenimentul a fost organizat de Pluxee România, lider global în furnizarea de beneficii extrasalariale și soluții menite să crească implicarea angajaților la locul de muncă.

Sub tema „Cultură organizațională sănătoasă. Angajați valoroși”, conferința a reunit specialiști în resurse umane, care au împărtășit cu audiența instrumente și tactici prin care angajații din companiile pe care le conduc să se simtă apreciați și să aibă un impact real în cadrul organizației.

Grijă în plus față de angajați

Evenimentul a debutat cu prezentarea lui Marius Popescu, Director de Vânzări Pluxee România, care a prezentat ecosistemul de soluții Pluxee și modul în care acestea contribuie la retenția angajaților. Pentru companiile care își doresc să acorde o doză suplimentară de grijă față de angajații lor, Andrei Dumitrel, CEO MyBenefits, a subliniat importanța personalizării beneficiilor oferite de companii, arătând că angajații care primesc beneficii adaptate preferințelor sunt mult mai mulțumiți.

Jacqui Weeks, Head of Partnership Success, The Happiness Index, a adus o perspectivă fresh despre modul în care tehnologia și neuroștiința pot contribui la creșterea gradului de fericire al angajaților.

Cultura organizațională este despre echipă

Panelul experților le-a avut ca invitate pe Andreia Zaharia, HR Director Fuel Systems Europe, Phinia, pe Patricia Chirica, Marketing & Human Resources Manager, Beenear și pe Cătălina Rusu, HR Manager, Rețeaua Medicală Arcadia. Ele au discutat despre provocările actuale de pe piața muncii, despre nevoile în schimbare ale angajaților și au subliniat cât de important este ca angajatorii să țină cont de evoluția tehnogiei, să-și cultive capacitățile de adaptare și să creeze acel cadru în care  angajații să fie motivați să găsească cele mai bune soluții. O cultură organizațională solidă încurajează spiritul de echipă, coeziunea, inovația și performanța.

Motivația ca factor esențial pentru retenția angajaților

Ultima parte a conferinței a inclus intervenția lui Virgil Stănescu, invitatul special al acestui eveniment, Președinte Executiv, Sports HUB, co-Fondator Go Scholarship și ReThink România. Din perspectiva lui Virgil Stănescu, performanța nu se poate atinge decât împreună, iar liderii care înțeleg și pun în practică valoarea acestei idei vor avea de câștigat pe termen lung.

Pluxee, un partener de încredere pentru motivarea și implicarea angajaților

Pluxee România este principalul partener global pentru beneficii extra-salariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților la locul de muncă. Prin soluții digitale inovatoare, Pluxee sprijină peste 35.000 de companii din România să dezvolte relații mai bune cu angajații lor, susținând afacerile a peste 55.000 de locații partenere.

Ecosistemul de produse pentru creșterea motivației angajaților include soluții precum cardul de masă Pluxee Gusto, care încurajează luarea unei mese calde zilnic și care poate oferi economii de până la 29% la bugetul companiei, cardul Pluxee Cadou pentru sărbătorirea momentelor speciale și aprecierea angajaților, cardul Pluxee Turist pentru a încuraja angajații să petreacă clipe de relaxare, alături de cei dragi, și cardul Pluxee Cultură pentru o doză de inspirație. În plus, Pluxee România colaborează cu platforma de loializare și beneficii MyBenefits și utilizează instrumente inovatoare precum The Happiness Index pentru a măsura gradul de mulțumire al angajaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *