Prima pagină » Titlurile zilei » „Hoțul hainelor valoroase” din cămin, descoperit de vecini? Trăiește în blocul alăturat și vinde piesele „în familie”!

„Hoțul hainelor valoroase” din cămin, descoperit de vecini? Trăiește în blocul alăturat și vinde piesele „în familie”!

14 sept. 2022, 02:00,
Andreea Timofte, în Titlurile zilei

O ieșeancă, în vârstă de 20 de ani, se plângea recent că un hoț din cartier o lasă fără hainele de pe uscător, selectând doar piesele de valoare. Acum, un fost locatar a descoperit cine este făptașul. Surprinzător, tot un bărbat din zonă, chiar din blocul de vizavi. Se pare că tânărului de 35 de ani nu i-a scăpat niciun vecin de când se ocupă cu sustragerea hainelor valoroase

Amintim că tinerei Denisa Mona, din cartierul Frumoasa, îi dispăreau subit hainele și adidașii, hoțul lăsându-i neclintite doar prosoapele și lenjeria de pat, fapt care a contribuit la decizia de a trage un semnal de alarmă.

După două zile de la prezentarea cazului în BZI, mai mulți locatari care primeau  oferte de la hoț au dat cărțile pe față și i-au dezvăluit păgubitei adevărul, făcând lumină în acest caz.

„Hoțul hainelor valoroase” ar fi chiar un vecin din blocul alăturat

Print screen vecini

Ieșeanca a primit mai multe mesaje în legătură cu făptașul

Locatarii din căminul C9, în care locuiește și tânăra scoasă din sărite de hoț, obișnuiau să-și pună la uscat o parte din haine pe hol, neavând spațiu suficient în casă, șansă perfectă pentru Andrei Liviu Huțanu, zis și „Musca”, să le fure, spune unul dintre locatarii care putea fi client fidel bărbatului cu astfel de preocupări.

„Îl știu eu pe hoț, are probleme de sănătate, ia ajutor social, nu se ocupă cu nimic, doar cheltuie banii statului și mai fură. Venea la mine cu tot felul de haine bune, dar el le vinde cu 10-20 de lei. Mereu l-am refuzat, îi spuneam să plece că n-am nevoie de astea, dar sigur găsea alți clienți, de ăștia nu sunt… Se droghează, bea… Eu i-am spus fetei de el, după ce am văzut știrea în BZI, de multe luni face asta, dar eu nu mai stau acolo. Oricum toți vecinii au fost furați, nu este ușă la care să nu fie cineva furat de Andrei Liviu Huțanu, dar nimeni nu merge la poliție, ar trebui să facă plângere”, a declarat fostul locatar.

Ieșeanca a primit mai multe mesaje în legătură cu făptașul

 Baiat si fata

“Hoțul hainelor valoroase” ar fi chiar un vecin din blocul de alăturat

Denisa Mona este convinsă că locatarii au dreptate, primind zeci de mesaje care îl indicau pe Andrei Liviu Huțanu ca fiind persoana care fură hainele, după publicarea articolului în BZI.

„Eu îl cunoșteam din vedere, din cartier, nu știam că le fură, dar acum sunt sigură că e făptașul, mi-au zis mai multe persoane că el este, toți zic asta, doar eu nu am știut”, a declarat Denisa Mona.

Amintim că tânăra îi transmitea și un mesaj vinovatului ce a lăsat-o fără garderobă înainte ca povestea hainelor furate să fie făcută publică.

„Eu îi zic ăluia de îmi fură hainele și papucii că îi doresc poftă bună, s-a asigurat pe o lună, două…A uitat să ia gunoiul, dar data viitoare îi pun un sac în plus, poate îl ia și pe ăla”, preciza tânăra Denisa Mona.

Mai mult, reporterii BZI au mers la locuința lui Andrei Liviu Huțanu pentru a discuta cu „hoțul hainelor valoroase”, însă a fost de negăsit. Unul dintre vecinii lui a spus că acesta locuia cu chirie și ar fi plecat la Vaslui.

Comentarii
  • Interesant articol :::: aflam si noi unde se depoziteaza gunoil si rufele ::: pe casa scarii la intrare in casa!
    Niste amarati care nu au bani nici macar de o garsoniera , au bani de haine de firma???
    Mai ,sa fie!

  • Deci un oasluian aciuat pe acolo ?

  • Daca va face cineva plângere la poliție pentru luarea în derâdere a unui om bolnav, ar fi ok??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *