Prima pagină » Titlurile zilei » Hoții de la „Royal Slots & Roulette” din Iași! O femeie a câștigat la tombolă un apartament de lux, dar a fost fugărită cu 7.000 de euro în geantă – FOTO/VIDEO

Hoții de la „Royal Slots & Roulette” din Iași! O femeie a câștigat la tombolă un apartament de lux, dar a fost fugărită cu 7.000 de euro în geantă – FOTO/VIDEO

08 dec. 2022, 02:00, 19 ,
Ciprian Boaru în Titlurile zilei

Soția unui jucător la păcănele, trimisă la sala de jocuri „Royal Slots & Roulette” din Iași, a fost înșelată în două secunde după ce a câștigat marele premiu, un apartament de lux, în Copou, în cartierul „Royal Town”. Abia acasă a realizat că a încasat doar 7.000 de euro și că a fost escrocată de patronii sălii de jocuri

Caz incredibil la Iași, petrecut la o sală de jocuri de noroc, situată pe strada Gării, nr. 21, unde funcționează clubul „Royal Slots & Roulette”, administrat de societatea Royal Amex SRL, cu experiență pe piața de profil. Povestea începe în luna februarie 2022, iar protagoniștii sunt doi soți, părinții a trei copii.

Din motive lesne de înțeles, cotidianul BZI nu publică numele celor implicați. Client fidel al sălii de jocuri, în luna februarie, bărbatul a fost atras de o tombolă organizată de sala de jocuri. Cine juca de o anumită sumă era selectat într-o finală, unde avea să se întâmple marea extragere pentru un apartament de lux, în zona Copou, în cartierul „Royal Town”. Jucătorul și-a încercat norocul în mai multe zile, astfel și-a sporit șansele pentru extragerea finală ce era programată în seara de 25 noiembrie 2022.

Patronii afacerii au anunțat cu mult tam-tam evenimentul. A fost invitat să cânte chiar și manelistul Jean de la Craiova, care a susținut un show înainte de extragere. Lumea s-a simțit bine, a consumat băuturi alcoolice, dar nimeni nu se aștepta la ce avea să se întâmple, poate doar organizatorii.

Hoții de la „Royal Slots & Roulette” din Iași au schimbat regulile jocului

În acte câștigătorul tombelei a dat lovitura

În acte câștigătorul tombolei a dat lovitura

Din motive obiective, bărbatul nu a putut participa la tombolă, dar și-a trimis soția la extragere, cu o procură notarială. Astfel, în caz de câștig putea ridica premiul în locul soțului. I.N. s-a pregătit pentru extragere și s-a prezentat chiar mai devreme. A prins și concertul lui Jean de Craiova.

Tensiunea putea fi tăiată cu cuțitul, deoarece urma o extragere pentru 10 finaliști care-și puteau încerca norocul pentru mare finală. Pulsul femeii devenea din ce în ce mai crescut, până și-a auzit numele. Dar emoțiile nu au dispărut, trebuia să mai treacă de un hop. Organizatorii le-au cerut celor zece finaliști să aleagă fiecare câte o cheie.

„Au pus un toc cu o ușă. Fiecare a ales o cheie. Trebuia să deschidem acea ușă. Cine avea cheia potrivită câștiga apartamentul. Cred că am fost al șaselea concurent care a încercat. Am nimerit cheia câștigătoare. S-a aplaudat, s-a strigat, mi-au anunțat numele, că am câștigat. Am simțit o emoție de nedescris. Avem trei copii și sunt singura cu venit în familie”, a spus I.C.

Soția jucătorului la păcănele a trecut de la extaz la agonie

Nici bine nu a înțeles ce se întâmplă că femeia a fost luată pe sus de organizatori și i s-a explicat că trebuie să semneze acte. Cuprinsă de emoție, a ascultat ce au spus aceștia. Însă a fost înșelată, dar și-a dat seama abia când a ajuns acasă.

„După ce am câștigat, nu se mai vorbea despre niciun apartament. Organizatorii și jucătorii din finală au hotărât să împartă suma de aproape 345.000 de lei. Mie mi-au dat banii în mână, doar 34.000 de lei. S-a întâmplata seara, pe la 22:00-23:00. Mi-am dat seama doar când am ajuns acasă. Cred că asta este o escrocherie. Am fost și la avocați, vreau apartamentul. Ar fi prins bine.

Pentru a participa la tombolă trebuia să joci măcar de 1.000 de lei, timp de o zi. Când am ajuns acasă, premiul era în bancnote de 200 și 100 de lei. Am și martori care în seara respectivă au luat bani din premiul care trebuia să-mi revină. Am fost cu un prieten la extragere, după care am plecat cu el, cu mașina. Poate să depună mărturie”, a mai spus femeia.

Culmea, pe hârtia semnată de câștigătoarea tombolei scrie că va primi suma de 347.551 de lei, aproape 70.000 de euro, când, de fapt, a primit 10 la sută din suma menționată. Procesul-verbal de validare a fost verificat de Silviu Scutaru, managerul localului, dar și de Maria Atasiei, în calitate de supraveghetor al sălii. Și la tombolele organizate de un magazin Kaufland din Iași au fost clienți nemulțumiți care nu au mai primit premiul.

Reclamă mincinoasă la „Royal Slots & Roulette” din Iași

Cu o sătămînă înainte marea tombolă, la sala de jocuri Royal se vorbea despre premiul ce consta într-un apartament în zona Copou

Cu o sătămînă înainte marea tombolă, la sala de jocuri Royal se vorbea despre premiul ce consta într-un apartament în zona Copou

Încă de pe data de 21.11.2022, reprezentanții sălii de jocuri anunțau clienții că urmează să fie dat apartamentul, în urma marii extrageri.

„Extragerea finală din cadrul Tombolei «House of Money» va avea ca invitat pe nimeni altul decât Jean de la Craiova, plus multe premii și o seară de neuitat! Pentru clienții de la «Royal Slots & Roulette – Topaz», numărătoarea inversă s-a terminat! Vineri dăm apartamentul (25.11.2022 – n.r.) Vă așteptăm în număr cât mai mare, în locația noastră de pe strada Gării, numărul 21, la o mega petrecere!”, se arată în postarea de pe rețelele de socializare, asumată de administratorii localului.

Constant, sălile de joc din Iași sunt scena unor scandaluri ce implică și violență.

Reprezentanții sălii de jocuri spun că au îngropat-o în bani

Royal a transmis un răspuns oficial, dar nu a precizat ce sumă i-a fost oferită cîștigătorului

Royal a transmis un răspuns oficial, dar nu a precizat ce sumă i-a fost oferită cîștigătorului

Contactat telefonic, Cristinel Prelipcean, patronul afacerii, susține că este exclus ca femeia să nu fi primit banii, dar că va verifica.

„Nu știu modalitățile de extragere. Există și varianta în care poți alege banii. Nu există așa ceva. Voi verifica”, a spus patronul.

Silviu Scutaru, șeful sălii de jocuri de pe strada Gării, a menționat că a participat personal la acordarea premiului. Reporterii BZI au cerut o dovadă de pe camerele de supraveghere cu momentul în care femeia ar fi primit suma de aproape 70.000 euro.

„Nu putem să vă dăm, nu am respecta datele cu caracter personal. Doamna a luat banii și a plecat. Putea să aleagă și apartamentul. Eram de față când s-au dat banii. A semnat un proces-verbal și a plecat. Nu pot să comentez nimic despre doamna respectivă”, a precizat Silviu Scutaru.

În concluzie, firma s-a asigurat că are semnătura câștigătoarei, în timp ce aceasta luptă să fie crezută pe cuvânt. Și acum regretă că nu a fost atentă și s-a lăsat pradă emoțiilor. Royal Amex SRL deține mai multe săli de jocuri în Iași. Conform ultimelor date financiare, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 38,8 milioane de lei, aproape 8 milioane de euro, dar și un număr de 101 angajați. În 2015, încasările au fost și de 24 milioane de euro.

Sala de jocuri „Royal Slots & Roulette” din Iași urmează să fie reclamată de clienta înșelată, dar rămâne de văzut dacă va avea șanse de reușită.

Comentarii
  • Aici erați cu cucu mic mic de gipsany care

    Faceți cu tenta voi ăștia de Gazata Poliție,de parcă ați fi într-o zi cu Soare in Iași va fi bine când scăpăm de voi

  • Vrabia,malaiul si rulota

    Un salariat si joaca 1000 pe noapte.Asta inseamna sa fii mafiot😂😂

  • Oare de ce nu le inchid? sau sa le limiteze 3-4 per oras si le-as impinge usor in baza 3 (:))) ) in spatii cu o suprafata de maxim 100 mp, geamuri negre si fara reclama.

  • Unu mai prost ca altul

    Cred ca ,doamna este la fel de proastă ca și acest articol! Cu 1.000 de lei pe zi putea sa își hrănească cei trei copii sau sa ii ducă soțului din închisoare un pachet.

  • A semnat pa, au făcut-o țigănește pe față. Nu a numărat banii, rămâne cu paguba. Așa îi trebuie dacă intră în cocina porcilor.

  • ieșean care asteaptă alegerile

    E plin Iașul de roulette, păcănele, slot-uri, royale, vegas-uri, șeptari, pariuri și alte rahaturi luminoase aprobate de primărie pe șpăgi grase. Din păcate ăsta e orașul nostru istoric, cultural, universitar, o mare țigăneală marca Chirica.

  • Cine a tras concluzia asta ? Soțul de la pușcărie??? Vrăjeală ieftină! Premiul a fost împărțit între cei 10 finaliști!

  • Nevasta aluia fiind probabil in culmea extazului castigand, nu a mai citit ceea ce a semnat si aia au manglit-o super legal. Cand a ajuns acasa si-a dat seama ca a ramas cu o suma de bani, nici decum cu actele unui apartament. Baietii au fost destepti si au jucat-o ca la carte. Poate ea sa-si ia mama avocatului, tot degeaba. Este vina ei si a naivitatii ei. Apropo, daca tot se lauda ca sunt oameni seriosi, cum de sparg 200 euro pe seara la pacanele ? Cam ce venit au ? Se vaita ca mai are si 3 guri de hranit acasa. Unii chiar isi merita soarta. Sa zica sarumana pentru masa daca si-a scos parleala (investitia) si aia e.

  • O mama cu trei copii, cu sotul in puscarie, un singur venit in casa si posibilitatea de a juca sume mari la pacanele. Ceva nu se leaga in stirea voastra. Doamna e la furat

  • sotul P.G si sotia N.I ?? Nu prea se leagă

  • Joc la Ruleta

    Bine acolo Diana, rupe-te!

  • Doamna e la furat tare…premiu s a impartit intre 10 jucatori de dinainte sa se stie cine este castigatorul,iar dumneaei a fost de acord.Daca s a bagat in hora,trebuia sa joace pana la capat.Ca unii nu au cuvant,asta e partea a doua, dar sa declari asa ceva…trebuie sa fii prea proasta sa te faci de rahat in halul asta.Cu sot la puscarie si cu 3 copii acasa ,tu stai la pacanele.Sunteti de rahat cu stirile voastre💩💩💩

  • Ma asteptam sa aveti putina minte incat sa va interesati putin inainte sa postati asemenea aberatii.sper sa fiti dati in judecata pt toate minciunile care le scrieti si nu numai despre sali de jocuri.

  • Cu parere de rau, faceti meseria de jurnalist de rusine. Banuiesc ca nu asta a fost ideea cand ati pornit pe acest drum, dar rezultatul e dezastruos. Texte fara substanta si minciuni expuse pe prima pagina. Bravo! „Felicitari” jurnalistului care a scris acest articol. Sigur sunteti mandru de el.

  • Daca ii dadeau astia apartamentul, in maxim 6 luni era vandut si jucat la pacanele. Pe p..@ vin, pe p..@ se duc banii! La pacanele castigi astazi, maine, dar pana la urma tot pierzi. O spune orice jucator de aparate. E doar o chestiune de timp. Ti au intrat astazi 10,20 de bastoane, esti jupan! Maine bani inapoi dublu! Te joci cu „curentul”. E incitant, stiu. Dar la sfarsit, tot tu plangi ca un bou si ceilalti rad. La cazinou poti castiga doar daca e cazinoul tau. Altfel, vise….

  • Bravo Anonimoase de la 2:58.

  • La gara, sunt cei mai mari escroci.

  • Giorgana Ama-Maria, 45 ani ieseanca

    Ce iodato. Lumia ie rea. Nu ie buni 7000? Altzgii munkeste pe minim pe ekonomie tuata ziulik.

  • Doamna cu pricina cu 3 copii acasa a fost martora la crima sotului sau care si a omorit propriul frate, nu stiu cum de nu este arestata si ea.In articol de ce nu se mentioneaza si asta sa si dea seama si lumea ce fel de „doamna” este.In orice sala de jocuri unde se organizeaza tombole jucatorii care ajung in finala ajung la o intelegere inaintea tragerii.Doamna s a prins cu ceilalti jucatori pentru a imparti o anumita suma de bani.Castigand ea a vrut sa traga teapa tuturor cum a facut toata viata ei cu mult mai multe persoane.Sotul ei a mai facut puscarie pentru furturi, talharie. Marfa furata de el era vanduta de „doamna”.Banii incasati din marfa vanduta nu au mai ajuns la tovarasii de fapte ai sotului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *