Prima pagină » Actualitate » Hoții de la PNL și PSD nu s-au înțeles pentru comasarea alegerilor! Negocierile funcțiilor au ajuns în impas

Hoții de la PNL și PSD nu s-au înțeles pentru comasarea alegerilor! Negocierile funcțiilor au ajuns în impas

13 feb. 2024, 12:02, 3 ,
BZI.ro, în Actualitate

Comasarea alegerilor este motiv de negociere pentru hoții din PSD și PNL care vor să își împartă ciolanul pentru următorii 4 ani. Astfel spus, negocierile privind comasarea alegerilor au fost sistate.

Nu vă imaginați că infractorii de la PSD și PNL au înțeles că o astfel de comasare încalcă grav Constituția României și democrația, ci doar cele două părți nu au luat suficient ciolan de la români.

Hoții de la PNL și PSD nu s-au înțeles pentru comasarea alegerilor

Credeți că hoții de la PSD și de la PNL pun pe primul loc bunăstarea poporului? Nimic mai fals. De exemplu, negocierile pentru comasarea alegerilor bat pasul pe loc pentru că infractorii din ciuma roșie și febra galbenă nu au ajuns la niciun consens. Nu au ajuns la un acord referitor la împărțirea ciolanului.

În aceste momente se vorbește că atât cei de la PSD cât și cei de la PNL sunt nemulțumiți că nu au obținut suficiente beneficii din această comasare, că nu au suficient control asupra banilor contribuabililor. Ciolanul este unul mare într-o țară în care s-a vândut tot către corporații și încă mai este de înstrăinat.

Liberalii își doresc o comasare a alegerilor europarlamentare cu cele locale, în timp ce social-democrații și-ar dori o comasare între alegerile parlamentare și cele prezidențiale, fie turul întâi sau al doilea.

Anul 2024 o să vină cu pensii mai mare pentru români, dar cu prețul amanetării viitorului nepoților. Pensionarii trebuie să înțeleagă că această pomană electorală va avea un cost uriaș și că din 2025, România va intra în colaps financiar. Calculele cinice ale hoților din PSD și PNL va lăsa țara în colaps, îi va trimite pe nepoții noștri la muncă în afara țării.

Covrigarul Marcel Ciolacu și generalul plagiator Nicolae Ciucă, însetați după putere

În realitate, cel mai tare covrigar din România, Marcel Ciolacu și generalul de carton plagiator, Nicolae Ciucă, vor să obțină cât mai multe din această negociere. Fiecare dintre aceste două specimene unice se visează la Palatul Cotroceni, iar pentru acest lucru este nevoie să calce pe cadavre, să încalce Constituția României care spune clar că o astfel de comasare nu se poate face.

Cei doi analfabeți funcționali din fruntea țării vor da exemplul altor țări din Uniunea Europeană, țări care au făcut deja această comasare. Problema este că țări precum Belgia au stabilit din urmă cu câțiva ani o astfel de comasare, iar Constituția țărilor respective permite o astfel de abordare.

În încheiere trebuie să le spunem românilor de bună credință că hoția și corupția din România trebuie să înceteze, trebuie să încetăm să mai punem în fruntea țării analfabeți, plagiatori, oameni care vor doar să ne fure, să ne fure viitorul prin deciziile imorale și ilegale pe care le iau.

Comentarii
  • Sobolanii psd- pnl au ajuns in impas ,ne ,- ati innebunit sobolanilor psd- pnl cu comasarea voastra si cu tot . Soblanilor, credeti voi ca romanii voteaza sobolani? Nu.

  • Dimnezeii mami voastre o sa ne fu- ta Rusia niste rachete , iar ati trimis in Ucraina dusmanul Romaniiei,15 convoaie de ajutoare militare pe banii romanilor?La puscarie pentru inalta tradare,romania va fi cenusa din cauza voastra criminalilor,infractorilor Covrigarule ,maciuca ,iohanis,Ucrainienii sa va voteze in piz- da mami voastre mizeriilor maciuca ,colacu ,johanis retardatilor,tradatorilor de tara ,la puscarie pentru inalta tradare! Mai asteptati si voturi inca de la poporul roman? Ucrainienii sa va voteze!!!! Dictatorilor pnl- psd fascisti,un topor in cap asta este votul romanilor pentru voi,.

  • Trebuie sa – ucidem pe toti acesti tradator de tara primul in capul listei iohanis apoi maciuca ,colacu si tot neamul lor adormit. Trebuie sa – i ucidem,trebuie sa- i ucidem. Romani unirea sa ne unim sa – i ucidem pana nu este prea tarziu! Odata ucisi capii mafiei pnl- psd ,vor disparea de tot si pnl si psd!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *