Prima pagină » Turism » Cazare » Hotel Ceres – Baile 1 Mai
Hotel Ceres - Baile 1 Mai

Hotel Ceres – Baile 1 Mai

12 aug. 2014, 12:56,
BZI.ro, în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:27181;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}
Hotelul Ceres este amplasat in zona centrala a statiunii Baile 1 Mai, intr-un spatiu cu multe coline impadurite, cu un climat stimulant, cu veri predominant racoroase si ierni blande. In sezonul de vara sunteti invitati la piscina hotelului pentru a face plaja sau pur si simplu pentru a va relaxa langa apa termala naturala, ce are aceleasi proprietati ca si apa din baza de tratament.
Hotel Ceres se gaseste la intersectia dintre DN76 si E60, in vecinatatea orasului Oradea si a statiunii Baile Felix. De aici, turistii pot ajunge cu usurinta la diverse obiective turistice cum ar fi: Pestera Ursilor, Stana de Vale, Pescaria Cefa, Rezervatia cu lotusi precum si orasul Oradea, ce ofera o diversitate culturala foarte interesanta.
Hotelul va pune la dispozitie 235 camere cu 2 paturi, 2 garsoniere, toate concretizandu-se intr-un numar de 474 locuri, de categoria 2 stele. De asemenea, hotelul Ceres, Baile 1 Mai, Bihor, va ofera un grad ridicat de confort si numeroase facilitati. Baza de tratament este utilata cu aparatura de ultima genratie utilizate pentru toate procedurile.

Vezi si Pensiunea Veronica – Baile Felix 

Tratamentele specifice ce se desfasoara in baza de tratament:
curenti diadinamici si interferentiali
magnetodiaflux
ultrasunet
unde scurte
laserterapie
ionizari
aerosoli
termoterapie
bai terapeutice cu ape minerale termale (cada cu hidromasaj, bazin)
bai galvanice
dus subacval
masaj segmentar manual
kinetoterapie la sala     
Baza de tratament, ce foloseste ape bicarbonate, sulfatate, calcice si oligomineralelor, este recomandata pentru urmatoarele afectiunii:
afectiuni reumatice inflamatorii: poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta, stari dupa reumatism articular acut.
afectiuni reumatismale degenerative: spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze.
afectiuni post traumatice: stari postoperatorii, stari post fracturi, entorse si luxatii.
afectiuni neurologice centrale si periferice, hemipareze la minim 6 luni de la data aparitiei, parapareze la minim 3 luni dupa mielite, dupa operatii pe maduva, dupa traumatisme vertebrale, diverse pareze si paralizii.
afectiunii ginecologice: metrouanexite cronice, tulburari minore de pubertate sau menopauza.
afectiuni asociate bolii metabolice si de nutritie, diabet zaharat de tip II, boli endocrine, guta cu localizari articulare.
***Baza de tratament din incita Hotelului Ceres ofera tratament ambulatoriu si acelor turisti ce sunt cazati la alte unitati din statiunea Baile 1 Mai, jud. Bihor.

Vezi si Pensiunea Tabu – Botosani 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *