Prima pagină » Local » Hoț cu pretenții la Iași! Un tânăr a furat mai multe produse dintr-un restaurant chinezesc
Hoț cu pretenții la Iași! Un tânăr a furat mai multe produse dintr-un restaurant chinezesc

Hoț cu pretenții la Iași! Un tânăr a furat mai multe produse dintr-un restaurant chinezesc

28 nov. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Un hoț cu pretenții din Iași a dat lovitura într-un restaurant chinezesc, de unde a sustras mai multe produse. Individul a ajuns în fața anchetatorilor

Mădălin Iulian Silitra a decis împreună cu niște prieteni să între în restaurantul chinezesc de pe șoseaua Moara de foc, ca să își facă provizii cu băutură, dar și cu alte bunuri pe care le-a găsit acolo.

El este Mădălin, un hoț cu pretenții din Iași, care a dat lovitura într-un restaurant chinezesc

Aceștia au fost zăriți și de niște trecători, însă nu au putut anunța organele legii, fiindcă au fost amenințați de indivizi cu niște cuțite. Ulterior, patronul a văzut pe camerele de supraveghere ce se întâmpla și s-a dat alarma. La fața locului au ajuns polițiștii, care cu ajutorul unor martori au identificat hoții.

„În dimineața zilei de 06.10.2022, în jurul orelor 03:30, în baza înţelegerii prealabile, inculpaţii împreună cu numitul, s-au deplasat la restaurantul chinezesc Club 20 Bamboo, unde, în timp ce numitul a escaladat gardul împrejmuitor și prin efracție, a pătruns în interior de unde a sustras mai multe bunuri, respectiv două telefoane mobile, două device-uri tip ceas, două cuțite și mai multe sticle cu băuturi alcoolice, inculpaţii au asigurat paza locului, fiind poziţionaţi în exterior, în faţa porţii de acces în restaurant, unde au preluat bunuri sustrase de numitul din  incinta restaurantului, care le-au fost predate peste gard de către numitul, prejudiciul material fiind estimat la suma de 1500 lei”, au declarat judecătorii.

Ce pedeapsă a primit inculpatul

Mădălin Iulian a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și a fost condamnat la pedeapsa de finală de 3 ani și două luni de închisoare, în regim de detenție, fiindcă are un cazier bogat în infracțiuni. Oamenii legii au reținut faptul că infracţiunea ce face obiectul prezentei cauze a fost săvârşită de către inculpat în stare de recidivă postcondamnatorie, fiind în cursul termenului de supraveghere de 2 ani, stabilit prin sentinţa penală, motiv pentru care pedeapsa nu este una tocmai ușoară.

„În baza dispoziţiilor art. 96 alin. (5) rap. la art. 43 alin. (1) din Codul penal, s-a adăugat la pedeapsa de 1 (un) an şi 6 (șase) luni închisoare, la care s-a dispus condamnarea inculpatului prin prezenta hotărâre, la pedeapsa anterioară de 1 (un) an și 8 (opt) luni închisoare, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa finală rezultantă de 3 (trei) ani și 2 (două) luni închisoare, în regim de detenţie”, au adăugat anchetatorii ieșeni în legătură cu acest hoț cu pretenții din Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *