Prima pagină » Local » Hoț cu pretenții în Iași! A furat mâncare de fițe dintr-un supermarket

Hoț cu pretenții în Iași! A furat mâncare de fițe dintr-un supermarket

19 mart. 2022, 06:30,
Andreea Andrei în Local

Polițiștii de la Secției nr. 2 Poliției Iași au prins un hoț cu pretenții. Acesta a furat dintr-un supermarket mai multe pungi cu creveți și va plăti scump pentru gusturile sale fine!

Un bărbat din Iași a fost prins la furat în supermarket. Paguba pe care acesta ar fi dorit să o facă era în valoare de 550 de lei. Deși bărbatul este un hoț cu pretenții, a rămas fără delicateselepe care le dorea și s-a ales în schimb cu dosar penal.

În ultima perioadă tot mai multe persoane recurg la soluția furtului pentru a face rost de bani sau pentru a se hrăni,dar până la cazul bărbatului pretențios, hoții din Iași au ales obiecte comune.

creveti congelati intr-o punga transparenta din plastic

Gusturile fine în ale mâncării i-au adus bărbatului un dosar penal

Hoț cu pretenții într-un supermarket din Iași

barbat imbracat intr-o bluza cu dungidus la autospeciala politiei de catre un agent

Poliția din Iași se confruntă mai des decât de obicei cu cazuri de hoție

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost prins de polițiști pe 17 martie 2022, după ce a furat dintr-un supermarket din Iași opt pungi de creveți congelați. Gusturile fine ale bărbatului ar fi păgubit unitatea comercială cu suma de 550 de lei.

Polițiștii chemați la magazin au făcut cercetări și au oferit bărbatului un dosar penal pentru infracțiunea de furt.

Cercetările polițiștilor vor continua, iar bărbatul riscă, potrivit prevederilor legale, pedeapsa cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă.

Bărbatul este cel mai inventiv hoț din luna martie 2022, până acum cazurile de furt având ca prejudiciu doar obiecte comune.

trei barbati langa o masina gri pe o strada cu mai multe masini

Printre cazurile grave de furt în Iași sunt cele care vizează catalizatoarele mașinilor

Ce mai fură hoții din Iași?

mana unui barbat ce fura un portofel dintr-o geanta

Furtul din buzunare a devenit un obicei comun printre hoți

Pe 17 martie 2022, când bărbatul fura creveți din supermarket, pe masa Procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași se aflau mai multe dosare întocmite pentru furt, tâlhărie sau furt calificat.

Astfel, pe 16 martie 2022 o femeie de 28 de ani a furat dintr-un magazin din Iași  portofelul cu bani și acte ale altei tinere.

„La data de 17 martie 2022, tânăra reţinută a fost prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile”, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

În zilele de 16 și 17 martie 2022, Poliția Iași s-a confruntat cu multiple cazuri de furt, demonstrând că odată cu scăderea nivelului de trai, ar putea crește ponderea infracțiunilor.

Printre obiectele pe care hoții din Iași le „vânează” sunt baterii auto, catalizatoare auto, drujbe și fierăstraie, obiecte de bucătărie, obiecte sanitare, electronice etc. Mai rar se întâmplă să apară un hoț cu pretenții, dar fără tact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *