Prima pagină » Horoscop » Horoscopul zilei de 7 august 2024. Gemenii trebuie să pună limite în relațiile lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 august 2024. Gemenii trebuie să pună limite în relațiile lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 7 august 2024. Gemenii trebuie să pună limite în relațiile lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta

07 aug. 2024, 08:40,
în Horoscop

Horoscopul zilei de 7 august 2024 spune că Gemenii trebuie să pună limite în relațiile lor. Mercur retrograd are loc în zona lor de bunăstare familială și emoțională. Pentru a avea liniștea de care ai nevoie e important să ții cont de sentimentele tale.

Racii vor avea parte de noi dezvăluiri pe partea de comunicare în viața lor. Nativii acestei zodii trebuie să știe cum să-și pună în practică abilitățile pe care le au, dar și cum să le perfecționeze pentru a se face mai ușor înțeleși de cei din jur.

Horoscopul zilei de 7 august 2024

Horoscopul zilei de 7 august 2024 spune că nativii zodiacului vor fi afectați de Mercur retrograd în toate aspectele vieții lor. Fiecare zodie poate să profite de oportunitățile din viața ei așa cum știe mai bine. Tot ce trebuie să știe e că sunt șanse mari de evoluție.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Mercur retrograd are loc în zona ta de muncă, sănătate și rutină. Dacă ai încetat să mai iei vitaminele, atunci acesta este momentul potrivit pentru a lua câteva măsuri și a reveni la o rutină care face corpul să strălucească din interior spre exterior.

Taur: 20 aprilie – 20 mai
Acest Mercur retrograd are loc în zona ta de creativitate și întâlnire. S-ar putea să devină foarte clar că trebuie să ieși în afara zonei a ceea ce tu numești „întâlnire” pentru a vedea ce îți place cu adevărat.

În același timp, este vorba despre a fi mai implicată față de activitățile tale creative.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Mercur retrograd are loc în zona ta de bunăstare familială și emoțională. Unele lecții care ar putea apărea în viața ta zilele acestea includ stabilirea unor limite mai puternice cu familia ta și cu cei mai apropiați. Relațiile sunt mai sănătoase atunci când îți expui nevoile în mod clar, arată Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Acest Mercur retrograd îți luminează zona de comunicare. Este un moment minunat pentru a perfecționa abilitățile de comunicare și a practica arta comunicării conștiente. Chiar și atunci când vine vorba de a vorbi cu tine însuți, stai „de vorbă” cu criticul tău interior pentru a opri frazele toxice care îți reduc puterea.

Leu: 23 iulie – 22 august
Acest Mercur retrograd îți poate întări relația cu stima de sine și poate încuraja o abordare mai practică a bugetului. Dacă ai profitat de oportunități despre care știi că nu sunt în concordanță cu principiile tale, este important să iei niște decizii și să le lași să plece.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Acest Mercur retrograd este despre simțul asupra identității tale. Care sunt limitele dintre cine ești și cine îți spune lumea că ar trebui să fii? S-ar putea să realizezi că ai jucat roluri care nu ți-au plăcut niciodată, ceea ce te poate ajuta să te eliberezi de limitările și restricțiile impuse de alți oameni.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Acest Mercur retrograd ar putea evidenția unele zone de vindecare care te-ar putea ajuta să renunți la trecut și să privești spre viitor. Poți scrie pe o foaie de hârtie care e viziunea ta pe termen lung. Notează inclusiv aspectele personale, profesionale și ale stilului de viață.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Acest Mercur retrograd te poate face să fii atentă la valorile tale de prietenie. Cu cât înțelegi mai mult nevoile tale de prietenie și ceea ce ai nevoie pentru a simți că aparții unui grup, cu atât te vei simți mai ancorată în tine și poți crea conexiuni mai sănătoase și mai autentice cu cei din jurul tău.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Este o perioadă în care te gândești mai mult la cum să-ți stabilești obiective pentru carieră pentru restul anului. Nu pune prea multă presiune asupra ta. Fă-ți timp pentru a intui ceea ce ți se pare potrivit. Mercur s-ar putea să îți ofere câteva idei la care nici nu te-ai gândit până acum.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Uneori, convingerile te pot ține captivă în propria lume, fără să-ți dai seama că este de fapt mai mult loc de expansiune și explorare. În timpul acestui Mercur retrograd, vei ajunge să privești lumea prin ochii unui copil.

S-ar putea să fii surprinsă să găsești noi perspective, care te pot ajuta să fii mai conștientă de emoțiile tale.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Poți explora profunzimea sentimentelor tale. într-un mod nou. S-ar putea să experimentezi un nivel de detașare care te ajută să obții perspective noi asupra trecutului tău. Trecutul informează viitorul și, învățând din ceea ce ai trăit până acum, poți vedea obstacolele de sub picioarele tale și harta pentru a trece peste ele.

Pești: 19 februarie – 20 martie
Toate relațiile sunt oglindă a propriului sine interior. Așa că, acesta este momentul potrivit pentru a vedea ceea ce se reflectă asupra ta. Dacă îți place ceea ce vezi, atunci continuă să relațiile pe care le ai.

Dacă crezi că există părți ale relației care trebuie schimbate, este important să ajungi la baza dorințelor tale și să-ți spui părerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024