Prima pagină » Magazin » Horoscopul saptamanii viitoare! Vezi ce iti rezerva astrele!
Horoscopul saptamanii viitoare! Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscopul saptamanii viitoare! Vezi ce iti rezerva astrele!

03 mart. 2013, 10:19,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:349028;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Nativa din Fecioara trebuie sa evite comportamentul impulsiv sau dominant. Afla ce ti-au rezervat astrele in materie de dragoste, sanatate, cariera sau bani, in functie de zodia ta, pentru saptamana urmatoare.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Inca de la inceputul saptamanii vei primi tot felul de aprecieri, de la persoane bine pozitionate. Anumiti oameni vor veni sa-ti multumeasca, pentru ceea ce ai facut pentru ei de-a lungul timpului. Este o saptamana in care poti face pasi mari pentru a-ti duce la final unele planuri. Sau, macar pentru progrese semnificative. Acest lucru iti va mentine optimismul. Daca apar momente in care energia ta da semne de slabire, atunci incetineste ritmul. Mai bine asteapta sa fii in forma maxima, mai ales daca ai de gand sa incepi un proiect mare si ambitios.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
O saptamana in care va trebui sa incerci multe dintre trucurile tale noi, pentru a reusi. Metodele si tehnicile mai vechi, chiar daca au dat rezultate, nu mai sunt de actualitate. Este o perioada foarte buna pentru linistea ta, cand mintea este mai relaxata si poti reactiona mai clar. Te vei lovi de oameni care iti vor parea indoielnici, insa arata-le acelasi respect. Nu te astepta ca unele neintelegeri sa se rezolve in perioada aceasta. Daca esti la studii, va trebui sa faci eforturi suplimentare ca sa tii pasul.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Poate fi o saptamana in care concentrarea sa iti joace feste. Mintea ta pare sa fie mereu in alta parte. Vei avea destule sovaieli. Abia spre week-end iti vei recapata energia, ceea ce te va face sa vrei sa pleci intr-o excursie sau sa te rasfeti in vreun fel. In aceasta saptamana, incearca sa nu scapi din mana cheluielile familiei, caci vor aparea tentatii. In general, ai grija de cei apropiati, mai mult ca alta data. Energia pe care o vei avea, la un moment dat, consum-o pe lucrari creative. Este timpul sa cauti sa te dezvolti si sa cresti pe plan profesional.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Acorda o atentie totala si concentreaza-te pe familie, in toata aceasta saptamana. Asteapta-te sa se intample ceva, iar tu trebuie sa fii in apropiere. Asigur[-te ca toata lumea este multumita. Chiar daca nu va fi nevoie sa actionezi in forta, va trebui sa ai totul sub control si, mai ales, sa stii tot ce se intampla. Tine-ti imaginatia si dorintele intime separat de ceea se intampla in realitate. Nu fa investitii mari, insa poti pune la punct o intelegere ce se va incheia in viitorul apropiat. Week-end-ul va fi un bun sfetnic.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
In aceasta saptamana, programul tau ar putea fi stabilit de altcineva, ba chiar va fi dat peste cap, in unele momente. Nu te impacienta si adapteaza-te rapid. Va fi in interesul tau imediat. Orice fel de obiectii nu vor face altceva dcat sa-ti ingreuneze treaba, ba chiar pot sa o inrautateasca. Dupa ce ai trecut de mijlocul saptamanii, apropiatii tai, prieteni sau familie, vor cauta sa-ti capteze atentia. Vei reusi sa faci fata acestei avalanse de cereri, dar nu uita sa-i amintesti fiecaruia care este partea sa de treaba. Nu imprumuta bani nimanui, acum, pentru ca ai tu mai multa nevoie decat altcineva.

Leu (22 iulie – 22 august)
Inteligenta ta va nascoci o suma de idei senzationale. Nu-ti va trebui niciun efort sa le faci cunoscute si sa le ierarhizezi. Insa, va fi necesara o munca suplimentara ca sa le implementezi. Nu fi indiferenta in fata unor propuneri sau oportunitati care ti se vor prezenta in aceasta saptamana. Altfel, vei aparea in fata celorlalti ca o persoana delasatoare, ceea ce nu-i asa. Esti mereu setata sa obtii victorii si sa fii un lider. Concentreaza-te, caci o minte absenta iti va aduce numai necazuri. Fa tot ceea ce trebuie ca sa iti pastrezi intacte valorile personale.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Saptamana ar trebui sa inceapa lin, pentru tine, atat in ceea ce priveste cariera, cat si viata sentimentala. Este, intr-adevar, o perioada fasta, mai ales pentru a construi noi planuri, din moment ce mintea ta ar trebui sa fie efervescenta. Totul ar trebui sa functionze excelent. Insa, in week-end, e de asteptat sa ai tot felul de responsabilitati si sarcini de rezolvat, de care nu poti scapa. Evita orice fel de comportament impulsiv sau dominant. Partenerul tau va fi extrem de cooperant si sociabil.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Agerimea ta va impresiona, in aceasta saptamana, si vei actiona plina de responsabilitate. Peobleme grele si importante vor aparea in a doua parte a saptamanii, iar modul tau de a vedea lumea va determina schimbari interesante. Incetineste, totusi, ritmul, odata ce intri in zilele de week-end, pentru ca atat mintea, cat si corpul tau au nevoie de o perioada de refacere si odihna. Poti scapa de stres si presiune, daca te vei ocupa de acele lucruri care iti fac placere maxima.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Chiar de la inceputul saptamanii, gandirea ta va fi extrem de flexibila si vei avea dorinta si posibilitatea sa explorezi idei deosebite si principii noi. Ai grija sa nu te suprasoliciti, atat mental, cat si fizic. Excesele se taxeaza. Daca iti vei pune la punct orarul si vei fi mult mai organizata, vei face fata cu brio oricaror incercari. Ai foarte multe de expus, poate chiar mai multe decat pot unii sa inteleaga. Cheltuielile s-ar putea sa te puna pe ganduri.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Va trebui sa gasesti o cale de a te exprima clar si cu fermitate, pentru a iesi la suprafata in diverse situatii. In aceasta saptamana, vei avea destula energie si idei pozitive pentru a-ti rezolva o suma de probleme curente. Incearca sa aduni in jurul tau prietenii si prietenele care te pot ajuta sa te exprimi cu putere. De asemenea, in week-end, incearca sa ai langa tine cat mai multe persoane, chiar daca acest lucru va insemna un efort de socializare, dar si necesitatea de a participa la vreo petrecere. Trebuie sa simti si sa intelegi importanta legaturilor ce se stabilesc in cadrul unui grup.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Rabdarea ta va fi pusa la grea incercare, in aceasta saptamana. Nu te vei simti confortabil si nu ti se va parea distractiv sa participi la tot felul de sarbatoriri ad-hoc sau anunturi festive. Viata sentimentala va necesita, si ea, o rabdare de fier si o stiinta a interactiunii. Nu te hazarda in invetitii si cauta sa tii in frau cheltuielile, altfel totul o poate lua razna. O schimbare este pe cale sa se produca, in aceasta perioada, insa va necesita timp pentru a fi stabila. Fii cooperanta, abordabila si tine legatura cu toti cei care depind de tine, in special la serviciu.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Inceputul de saptamana ar putea fi destul de dificil pentru tine. Insa, pot fi langa tine prieteni si prietene care stiu sa iti faca viata usoara si frumoasa. Incearca sa zambesti cat poti de mult si pastreaza-ti optimismul. La mijlocul saptamanii, pozita ta sociala are sanse sa se imbunatateasca. Acest lucru va insemna si o mai mare usurinta in lucrul de echipa, cu persoane care cauta sa atinga aceleasi teluri ca si tine. La job, vei lucra cu incredere in tine si plina de energie. In week-end, pot aparea unele neplaceri, ceea ce te va face sa te simti frustrata.
sursa: eva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 august 2024
01 august 2024