Prima pagină » Horoscop » Horoscopul săptămânii 16-22 noiembrie 2020. Zodiile care primesc sume neașteptate
Horoscopul săptămânii 16-22 noiembrie 2020. Zodiile care primesc sume neașteptate

Horoscopul săptămânii 16-22 noiembrie 2020. Zodiile care primesc sume neașteptate

15 nov. 2020, 23:00,
în Horoscop

Horoscopul saptamanii 16-22 noiembrie 2020. Urmeaza o saptamana intensa pentru toate semnele zodiacale. Afla chiar acum daca vei avea succes in cariera, ce te asteapta din punct de vedere al sanatatii, cat de bine vei sta cu banii, dar si cu dragostea.

Urmeaza o saptamana intensa pentru toate semnele zodiacale. Afla chiar acum daca vei avea succes in cariera, ce te asteapta din punct de vedere al sanatatii, cat de bine vei sta cu banii, dar si cu dragostea.

Horoscopul saptamanii 16-22 noiembrie 2020. Zodiile care primesc bani in plus

Berbec

Vin niste schimbari majore pe plan profesional. Lucrurile se schimba, dar depinde doar de tine daca in bine sau in rau. Ai niste decizii de luat.

Taur

Astrele iti aduc in cale sansa de a invata de la niste persoane importante. Incearca sa bagi la cap cat mai multe din vorbele lor, pentru a le putea aplica apoi cu succes pe plan profesional.

Gemeni

Saptamana aceasta primesti rasfat la pachet. Cei dragi apreciaza cat de mult ai putut sa muncesti in ultima vreme, pentru a le fi lor bine, asa ca te pun sa te odihnesti toata saptamana.

Rac

Horoscopul saptamanii 16-22 noiembrie 2020. Reusesti sa ajungi, in sfarsit, pe aceeasi lungime de unda cu persoana iubita. Inca mai ai niste temeri legate de relatia voastra, dar sunteti dispusi sa rezolvati problemele.

Leu

Pe plan profesional, totul merge perfect. Primesti o sansa din partea sefilor sa demonstrezi ce poti sa faci, de fapt.

Fecioara

Daca nu esti deja intr-o relatie, intalnesti o persoana care iti atrage atentia. Daca ai un partener de viata, relatia voastra devine tot mai puternica.

Horoscop saptamanal 16-22 noiembrie 2020. Zodia care pleaca in calatorie

Balanta

Horoscopul saptamanii 16-22 noiembrie 2020. Astrele iti aduc rasplata pentru eforturile din ultima vreme. Sefii tai au realizat cat de mult valorezi, asa ca primesti o marire de salariu.

Scorpion

Realizezi cat de mult te-a ajutat, de fapt, partenerul de viata. Parca revin fluturii in stomac, asa ca saptamana asta este una dedicata iubirii si gesturilor romantice.

Sagetator

Dai dintr-o zi de distractie in alta. Ai decis ca aceste zile sa fie doar pentru relaxare. Petreci timpul alaturi de prieteni si nu te mai gandesti la probleme.

Capricorn

Horoscopul saptamanii 16-22 noiembrie 2020. Economiile facute cu multe sacrificii in ultima vreme pica la fix acum. Vine un moment in care ai de dat bani multi din buzunar.

Varsator

Te-ai ferit multa vreme de o persoana cunoscuta, iar acum isi da arama pe fata. Te bucuri zilele acestea ca instinctul nu te-a inselat.

Pesti

Este o saptamana dedicata iertarii. Nu mai vrei sa iti consumi energia intr-un scop negativ, asa ca dai uitarii ranchiuna pentru cei care ti-au gresit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *