Prima pagină » Horoscop » Horoscop zilnic 20 februarie 2022. Balanțele pot avea parte de conflicte în cuplu

Horoscop zilnic 20 februarie 2022. Balanțele pot avea parte de conflicte în cuplu

20 feb. 2022, 09:00,
în Horoscop

Horoscopul zilei de 20 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Balanță pot avea parte de conflicte cu partenerul de viață.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin Balanță, însă formează un aspect tensionat cu Marte din zodia Capricorn. Avem parte de o stare emoțională mai agitată și putem intra în conflicte cu cei din jur. Ne răzvrătim în fața autorității și impunerilor și ne putem confrunta cu probleme pe care am încercat să le evităm până acum. Partea cu plus este că vom fi responsabili în manifestări și vom reuși să depășim orice blocaj întâmpinat.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii s-ar putea să aibă parte de unele tensiuni în raport cu partenerul sau cu o persoană care reprezintă o autoritate în viața lor. Dacă vor apela la tact și diplomație, pot trece peste orice provocare apărută.

Horoscop Taur

Taurii s-ar putea să fie deranjați dacă cineva le dă peste cap niște planuri sau le schimbă programul. Posibil să aibă parte de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață și nici starea generală de sănătate să nu fie tocmai bună.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot trece prin momente mai tensionate în relațiile cu cei dragi, mai ales dacă nevoile lor nu sunt luate în calcul. Pot să apară și nemulțumiri financiare, mai ales dacă partenerul cheltuie nesăbuit sau face investiții proaste.

Horoscop Rac

Racii pot avea parte de neînțelegeri în familie sau în cuplu din cauza faptului că nu ajung la un acord comun cu cei dragi în privința unor treburi gospodărești sau situații ce țin de casă și bunuri patrimoniale. Totul se poate rezolva cu mici compromisuri și diplomație.

Horoscop Leu

Leilor li se poate da peste cap programul din cauza unor situații ce nu țin de ei, însă vor avea parte de înțelegere și sprijin din partea partenerului. Poate fi vorba și de o stare generală mai puțin bună care-i împiedică să facă ce și-au dorit.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să evite cheltuielile pe distracții și să nu exagereze cu plăcerile prea costisitoare. Pot să se răsfețe cu moderație, însă stând departe de speculații financiare. Unii nativi pot cheltui pentru a cuceri pe cineva.

Horoscop Balanță

Balanțele nu reușesc să se înțeleagă astăzi cu cei din familie. Nevoile lor și dorințele celor dragi sunt diametral opuse și de aici poate lua naștere un conflict. În schimb, se bucură de susținere și îngăduință din partea partenerului.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiți să aibă grijă ce spun astăzi și cum spun pentru că pot fi interpretați greșit. În plus, agitația interioară îi poate face mai conflictuali și s-ar putea să ia decizii pe care să le regrete.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot face cheltuieli cam mari dacă ies cu prietenii sau pot investi într-un proiect care nu merită. Trebuie să cântărească mai mult și mai atent toate propunerile și invitațiile primite, mai ales dacă acestea presupun să scoată bani din buzunar.

Horoscop Capricorn

Capricornii continuă și astăzi să dea naștere unor frustrări care vin din zona profesională sau financiară. S-ar putea să se certe cu partenerul și să devină destul de autoritari și agresivi în atitudine.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au un nivel de energie mai scăzut și ar trebui să depună un real efort pentru a-și reechilibra starea interioară. Sunt posibile neînțelegeri din cauza viziunilor diferite pe care le au. Unii nativi își pot da seama că s-au înșelat în privința unor persoane.

Horoscop Pești

Peștii pot fi cuprinși de unele sentimente de teamă cu privire la proiectele lor sau la investițiile făcute. Pe de altă parte, o relație de prietenie le pune piedici sau le trezește unele stări emoționale mai puțin plăcute, așa că nu este exclus un conflict cu cineva din anturaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024