Prima pagină » Horoscop » Horoscop septembrie 2020. Pestii se muta in alt oras
Horoscop septembrie 2020. Pestii se muta in alt oras

Horoscop septembrie 2020. Pestii se muta in alt oras

13 aug. 2020, 15:05,
în Horoscop

Horoscop septembrie 2020. Luna septembrie aduce tot felul de schimbări şi noi începuturi pentru mulţi nativi ai zodiacului. Unii vor avea parte de schimbări în plan financiar, iar alţii în plan sentimental ori chiar profesional. Cert este că vor schimba soarta multora.

Odată cu începutul toamnei vin modificări pentru mulţi dintre noi. Capriconul, spre exemplu, îşi face curăţenie în viaţă. Leii, pe de altă parte, vor accepta pe plan profesional ceva de care până acum au fugit mancand pământul. Haideţi să vedem ce ne spune horoscopul.

Berbec. Schimbări în plan sentimental. Reapare cineva din trecut. Poate mai da o şansă relaţiei. Şi e vorba chiar de o persoană la care se aştepta cel mai puţin.

Taur. Îşi vo recapăta independenta, dar nu chiar cum credeau. Nu se vor mai simţi încătuşaţi la locul de muncă. Mai mult, vor renunţa la el ca să se axeze pe ceva ce le place. Cine ştie, poate dintr-un hobby îşi vor câştiga existenţa, punând bazele propriei afaceri.

Gemeni. Relaţia de cuplu trece la nivelul următor. Fie partenerul face pasul cel mare, fie chiar adunaţi bani pentru evenimentul mult aşteptat. Toamna, în orice caz, pune accent pe viaţă de familie pentru nativii Gemeni.

Schimbări neașteptate pentru Lei

Rac. Un nou drum pentru Rac. Odată cu toamna poate se înscrie la nişte cursuri de perfecţionare sau într-un program de conversie. Orice ar alege, o va face pentru o profesie anume. Mai mult, e posibil să-şi întâlnească jumătatea.

Leu. Schimbări neaşteptate, bineînţeles, pentru Lei. Din cauza unor împrejurări vor alege o ofertă de muncă pe care au tot evitat-o până acum, în ideea că poate apare ceva mai bun. Sunt şanse totuşi să rămână în domeniul ales.

Fecioară. Schimbări mentale. După o vară în care au luptat din răsputeri, au întâmpinat obstacole, Fecioarele se vor transforma în persoane cu încredere în sine. Îi vor lăsa deoparte pe cei din jur şi se vor pune pe ele pe primul loc.

Balanţa. Schimbare de atitudine. Vor munci mai mult, pentru că vor dori să aibă un confort sporit şi o condiţie socială mai înainte. Vor persevera în plan profesional. Se vor îmbunătăţi şi relaţii cu acei membri ai familiei cu care, până acum, nu se prea intelegrau.

Scorpion. Schimbări majore în plan sentimental. Cei care nu sunt implicaţie într-o relaţie vor dori să înceapă una. E foarte posibil ca pentru mulţi Scorpioni să fie relaţii de durată.

Horoscop septembrie 2020. Ce se întâmplă cu Peștii

Săgetător. O lună excelentă. Vor pune bazele unor proiecte personale. Poate îşi vor deschide o afacere. Va fi mult de muncă, dar rezultatele vor fi pe măsură. Dacă îşi vor da tot interesul, în scurt timp vor apărea şi colaborările.

Capricorn. O perioadă benefică în plan emoţional. Îşi pun viaţa în ordine, fac curat în relaţii, trag linie şi văd unde se situează. Unii s-ar putea să pună punct relaţiei, iar alţii chiar să facă pasul cel mare.

Vărsător. Luna septembrie e generoasă pe plan personal şi profesional. Vor lua viaţa în piept, dar vor găsi şi un loc de muncă mai bun.

Pești. Reuşesc să ajungă în punctul în care arata că au răbdare şi înţelepciune. Îşi pun viaţa în ordine şi e posibil chiar să se mute în alt oraş. Fie se implica într-un proiect profesional, fie vor începe ceva pe cont propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *