Prima pagină » Horoscop » Horoscop saptamanal. Saptamana 17-23 august 2020
Horoscop saptamanal. Saptamana 17-23 august 2020

Horoscop saptamanal. Saptamana 17-23 august 2020

17 aug. 2020, 10:27,
în Horoscop

Horoscop saptamanal. O nouă săptămână, o nouă zi de luni. Haideţi să vedem ce spune horoscopul pentru nativii din toate zodiile. Se vor produce unele schimbări, dar în final va fi bine.

Ritmul vieţii multor nativi se va modifica pe parcurs. Important este să se adapteze din mers şi să accepte că unele lucruri nu pot fi controlate.

Berbec
Început de săptămână bun, în ritmul unui Berbec. Vor iniţia nişte proiecte inedite, la care mulţi nu s-au gândit. În weekendul ce vine vor lucra mai mult la relaţiile tensionate cu anumite persoane.

Taur
Are energie şi se ocupă singur de unele proiecte. Spre mijlocul săptămânii va accepta sugestiile şi ajutorul celor din jur. Mai întâi însă e nevoie să înceapă lucrurile în ritmul lor. Poate de aceea e bine să aibă grijă la starea de sănătate.

Gemeni
Început de săptămână în forţă, cu întâlnire, chef de drumuri şi lămurit lucruri. Miercuri şi joi se vor ocupa mai mult de casă, iar în weekend se vor distra la maxim.

Rac
Lămuriri şi pentru Rac. În primele trei zile din săptămână va pune accent pe planul personal şi va lua decizii cu destul de multă îndrăzneală. Mici tensiuni în familie, în weekend. Poate şi pentru că s-a săturat să tot ofere, fără să primească nimic la schimb.

Leu
Plin de energie până miercuri. Succes financiar joi şi vineri. În weekend se anunţă o călătorie, dar trebuie să fie atent cu cine se însoţeşte la drum.

Fecioară
Scapă de o povară sufletească. Luni şi marţi vor avea mai mult de muncă, iar miercuri şi joi vor aduna roadele. Weekendul se anunţă tot cu muncă.

Schimbări importante în săptămâna 17-23 august 2020

Balanţă
Început de săptămână cu multe întâlniri. Miercuri şi joi se concentrează pe muncă. În weekend însă se va simţi singură. Deşi vor avea nevoie de puţin sprijin emoţional, nimeni nu va fi lângă nativii Balanţă.

Scorpion
Va învăţa din propriile greşeli, dar va şi munci mult. Sfaturile primite miercuri şi joi îi vor ajuta nu doar în viitorul apropiat. Mare atenţie la sănătate în weekend.

Săgetător
Victorii morale pentru Săgetător. Lucrează din plin săptămâna aceasta şi se pare că va câştiga şi nişte bani. Atenţie însă la persoanele care îi îndeamnă la cheltuieli excesive.

Capricorn
Schimbări la care trebuie să se adapteze. Vești bune de la autorităţi sau de la şefi. Atenţie şi la relaţia cu partenerul de viaţă. E necesar şi câte un compromis din când în când.

Vărsător
Într-o formă bună în primele trei zile din săptămână. În weekend s-ar putea anunţa o călătorie, dar să nu se bucure de ea din cauza atmosferei.

Peşti
Multă muncă, dar e bine să se bazeze pe intuiţie. Miercuri şi joi vor interacţiona cu mai multe persoane. Atenţie la relaţia de cuplu în weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`