Prima pagină » Actualitate » Horoscop rune 26 august-1 septembrie 2024. Mihai Voropchievici: Două zodii au parte de fertilitate și belșug financiar
Horoscop rune 26 august-1 septembrie 2024. Mihai Voropchievici: Două zodii au parte de fertilitate și belșug financiar

Horoscop rune 26 august-1 septembrie 2024. Mihai Voropchievici: Două zodii au parte de fertilitate și belșug financiar

25 aug. 2024, 20:40,
în Actualitate

Horoscop rune 26 august-1 septembrie 2024. Mihai Voropchievici anunță care sunt predicțiile momentului pentru fiecare zodie.

Horoscop rune 26 august-1 septembrie 2024. Mihai Voropchievici prevede lucruri frumoase pentru majoritatea semnelor zodiacale, dar și câteva încercări. Renumitul numerolog dezvăluie ce se petrece în perioada imediat următoare.

Horoscop rune 26 august-1 septembrie 2024. Mihai Voropchievici anunță care sunt predicțiile momentului pentru fiecare zodie

Berbec

Începi săptămâna având în centru simbolul uraganului. Îți mobilizezi forțele pentru a fi pregătit de susținerea unei bătălii furtunoase sau o dispută. Rămâi calm, totul se aranjează.

Taur

Ești pe punctul de a te muta din casă sau îți schimbi locul de muncă. Perioada aceasta aduce acțiuni favorabile într-o problemă care te preocupă.

Gemeni

Sfatul runei este să dai la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Lasă necazurile în urmă și pregătește-te pentru o săptămână mult mai bună.

Rac

Vin vești bune în perioada imediat următoare, susține renumitul numerolog. Poate fi vorba de un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Leu

Atenționări legate de problemele care te interesează. E timpul să le abordezi altfel, să schimbi radical tactica.

Horoscop rune

Fecioară

În sfârșit, găsești rezolvări sau răspunsuri la o problemă care te frământă de mai multă vreme doar dacă discuți sincer cu ceilalți membrii din familie.

Balanță

E o săptămână în care te relaxezi și în care ar fi bine să nu îți mai faci probleme de starea de sănătate a unei persoane apropiate, care stă bine la acest capitol.

Scorpion

Afli că cineva care se gândește intens la tine îți va trimite un cadou minunat. Mihai Voropchievici spune că e aproape o certitudine.

Săgetător

Încă de la începutul săptămânii afli un adevăr important, care îți poate marca viața sau pur și simplu, o schimbă.

Capricorn

Runa te sfătuiește să ai răbdare și să nu forțezi mâna norocului pentru că surprizele plăcute sunt pregătite pentru cei care știu să aștepte.

Vărsător

Trebuie să îți mobilizezi toate forțele pentru a-ți consolida poziția: în familie, în societate și la serviciu. Doar în felul acesta vei triumfa.

Pești

Săptămâna stă sub simbolul fericirii, fertilității și belșugului. Peste foarte puțin timp visele tale se vor împlini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *