Prima pagină » Horoscop » Horoscop pe 10 ani pentru Gemeni. Ce scrie în el

Horoscop pe 10 ani pentru Gemeni. Ce scrie în el

08 sept. 2020, 16:11,
BZI.ro, în Horoscop

Crezi în horoscop? Poate da, poate nu. Nu strica însă să citeşti rândurile următoare. Sunt despre o zodie al cărei destin se va schimba foarte mult. Iată un horoscop pe 10 ani pentru Gemeni.

Va urma o perioadă plină de neprevăzut, mai ales în plan sentimental. Se pare că de la anul, adică din 2021, vor pune bazele unei afaceri prospere, revoluţionând un domeniu cu care până acum nu au avut aproape nici un contact. Haideţi să vedem ce-i aşteaptă pe Gemeni în următorii ani.

2021-2025 – Perioadă de cunoaștere

Încep să-şi pună unele întrebări legate de sensul lor în viaţă, de menirea cu care au fost trimis pe Pământ. Conform astrologilor, se pare că anul 2023 este cel mai benefic din decada ce urmează. Pe scurt, îşi vor îmbunătăţi viaţa, vor primi ajutor din mai multe părţi şi nici nu vor trebui să depună prea mare efort.

2026 – An dificil pentru Gemeni

Vor avea un an dificil, dar nu neapărat în sensul negativ. Gemenii care nu concepeau căsnicia ori dorinţa de a avea copii îşi vor schimba traiectoria. Cineva sau ceva îi vor face să se răzgândească.

2026-2030 – Pierdere sufletească

După un bine, vine şi răul. Posibil să intre în depresie ori să sufere foarte mult din cauza pierderii cuiva drag. Fie cineva va muri, fie Gemenii se vor despărţi de un om iubit. Anul 2026 trebuie evitat din punctul de vedere al căsniciei ori al conceperii unui copil. Da, vor lua decizia de a-şi întemeia o familie, dar nu e bine să o facă fix în anul 2026. De asemenea, mai bine să evite şi călătoriile în 2026, pentru a nu se întâmpla unele accidente.

În cazul celor cu locuri de muncă instabile, 2027 şi 2028 sunt nesiguri, dar îşi vor reveni în următorii doi ani. Vor face investiţii bazându-se pe intuiţie, nu pe calculele de pe piaţă.

Pe scurt despre zodia Gemeni

Iată prin ce se caracterizează nativii acestei zodii:

  • nu se îndrăgostesc uşor, dar îi atrag pe oameni prin modul lor de a fi;
  • le place să exploreze lumea;
  • nu spun NU angajamentelor, dar nu vor să irosească timp cu persoane nepotrivite;
  • nu sunt foarte stabili emoţional;
  • trec prin multe greutăţi, dar le place să îi vadă fericiţi pe cei din jurul lor;
  • urăsc mincinoşii;
  • au darul vorbirii, putând schimba cursul conversaţiei chiar la mijlocul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *