Prima pagină » Horoscop » Horoscop la final de 2020. Patru zodii cu noroc. Schimbări majore în viața lor
Horoscop la final de 2020. Patru zodii cu noroc. Schimbări majore în viața lor

Horoscop la final de 2020. Patru zodii cu noroc. Schimbări majore în viața lor

20 nov. 2020, 15:25,
în Horoscop

Vrei să ştii ce îţi rezervă viitorul pentru sfârşitul acestui an? Ei bine, hai să citeşti un horoscop pentru final de 2020. Astrele ne spun că 4 zodii vor experimenta nişte schimbări majore în viaţa lor. Nu-i aşa că eşti curios să vezi dacă te numeri printre ele?

Cele 4 zodii sunt: Taur, Scorpion, Săgetător şi Capricorn.

Zodia Taur (20 aprilie – 20 mai)

Anul 2020 a început destul de promiţător. Experienţe noi, conexiuni spirituale destul de profunde şi diverse oportunităţi de călătorie. În a doua parte a anului 2020 s-a desprins de zona lui de confort. A făcut lucruri noi şi neobişnuite, a întâlnit oameni noi. Cu alte cuvinte, a făcut ceva ce nu îi stă, în general, în fire. Probabil că iniţial a refuzat tot ce a fost nou, dar usor-usor s-a obişnuit.

Finalul lui 2020 îi aduce schimbări în continuare. Şi va continua în acest ritm şi în următorii ani, întrucât Uranus, planeta schimbărilor neaşteptate, are grijă de Taur. Ceea ce îi este specific nativului este să-şi stabilească o rutină zilnică.

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Anul a fost cam agitat pentru nativii Scorpion. Schimbări majore în plan profesional, dar şi oportunităţi diverse. În toamna, relaţiile de mulţi ani şi solide au trecut la următorul nivel. Cu Uranus în casa parteneriatului, Scorpionul a avut şi angajamente, şi legături complicate. Anul se încheie cu un grad mai mare de confuzie. Nu toate lucrurile se lămuresc anul acesta. Poate de aceea şi 2021 începe mai greu, cu o notă vagă.

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cele două eclipse de anul acesta (iunie şi noiembrie) au adus schimbări importante. Săgetătorul îşi va analiza relaţiile mai îndeaproape. Nu îi place să se simtă parcă prins în colivie, dar nici nu mai vrea instabilitate. Dimpotrivă, anul 2020 i-a insuflat dorinţa de legătură pe termen lung şi stabilitate. E destul de posibil să-şi dorească un partener de viaţă de acum încolo.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Schimbări mari şi pentru nativii Capricorn. Majoritatea vor fi în bine, slavă Domnului. Jupiter îl va ajuta pe Capricorn să cântărească fiecare situaţie şi să ia cea mai bună decizie. Oricum, nativii zodiei vor învăţa să se gândească de două ori înainte de o schimbare.

Acum, că ai citit acest horoscop de final 2020, știi la ce să te aștepți. Nu uita că schimbările pot surveni în orice clipă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *