Prima pagină » Horoscop » Horoscop februarie 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile
Horoscop februarie 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile

Horoscop februarie 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile

20 ian. 2021, 13:03,
BZI.ro, în Horoscop

Horoscopul lunii februarie 2021 a fost dezvăluit de către astrologi. Conform acestora, a doua lună din an vine cu veşti bune pentru unii dintre nativi. Iată ce vă prezic astrele pentru fiecare semn zodiacal la capitolul sănătate, dragoste şi bani.

Vedeta lunii februarie 2021 este zodia Vărsătorului (ca şi în luna precedentă, de altfel), datorită faptului că este tranzitata de multe planete: Jupiter, Saturn, Mercur, Soarele (până la 18 februarie) şi Venus (1–25 februarie).

Horoscop februarie 2021

În 2021, indiferent dacă este vorba de bani, dragoste sau succes profesional, semnele zodiacale au norocul lor! Citiţi Horoscopul lunii februarie 2021 şi aflaţi dacă vă aflaţi printre semnele zodiacale favorizate sau dacă trebuie să evitaţi ghinionul.

Berbec

Sănătatea acestor nativi va fi bună pe tot parcursul lunii februarie. Trebuie, totuşi, să evitaţi excesele şi să aveţi grijă să vă odihniţi mai mult. Pe plan financiar veţi simţi prosperitatea care vine la pachet şi cu investiţii şi cu cheltuieli. Sunteţi atraşi sentimental de persoane nepotrivite.

Taur

Taurii care caută un loc de munca au şanse mari să găsească job-ul ideal. Sănătatea va fi fragilă şi nu ar strica un control de rutină, doar să vă asiguraţi că totul va fi bine. Nativii implicaţi într-o relaţie de lungă durată se îndreaptă către rolul de părinţi.

Gemeni

Pentru aceşti nativi este echilibru pe toate planurile. Lucrează mult şi banii vin pe măsură, sentimental totul merge exact cum trebuie, iar cu sănătatea nu au nici cea mai mică problemă.

Rac

Racii se agită extrem de mult în perioada asta, vor să facă multe într-un timp scurt, şi asta le va aduce stres şi oboseală. Vor apărea cheltuieli mari, neprevăzute care le va destabiliza puţin bugetul. Sentimental totul merge bine.

Leu

Pentru Lei, în luna Februarie încep să se rezolve problemele cu banii care i-au măcinat o vreme îndelungată. Sentimental vor avea neînţelegeri cu persoana iubită doar dacă vor continua să fie încăpăţânaţi şi egoişti. Sănătatea nu le impune probleme.

Fecioară

Sănătatea va fi un punct forţe al nativilor zodiei Fecioară în a doua lună din an. La capitolul relaţii sentimentale nu vor apărea schimbări, iar din punct de vedere al banilor, luna Februarie va fi destul de productivă.

Balanţa

Balantele ar face bine să se ocupe mai mult de sănătatea lor. Dacă au amânat un control, un ecograf, sau vreo investigaţie, în Februarie trebuie să le bifeze pentru binele lor intern şi extern. Comunicarea defectuoasă poate crea probleme în relaţia de cuplu, dar banii nu vor lipsi în a doua lună din an.

Scorpion

Scorpionii au şanse mari să dea lovitura în Imobiliare. Poate vând, poate cumpăra, ideea e că va fi cu succes. Nativii singuri vor avea ocazia să cunoască pe cineva care le va atrage atenţia într-un mod extrem de plăcut. Încercaţi să vă şi odihniţi, printre muncile cotidiene.

Săgetător

Săgetătorii au foarte multă energie în luna Februarie, pe care o vor consuma, în mare parte, la locul de muncă. Se vor implica într-un proiect în afară job-ului principal, care le va aduce un venit suplimentar. La capitolul Dragoste nu se întrevăd schimbări notabile.

Capricorn

Indicat este să puneţi bani deoparte şi să nu mai cheltuiţi pe nimicuri. Relaţiile amoroase sunt pline de neprevăzut. De asemenea, din cauza activităţilor zilnice intense şi a stresului aţi putea avea probleme cu insomniile.

Vărsător

Staţi bine cu banii, dar nu şi cu dragostea. Pentru cei aflaţi într-o relaţie, în luna Februarie se vor transă nişte lucruri: împreună sau separat. Fiţi optimişti orice s-ar întâmpla pentru că sigur iese ceva bun. La capitolul sănătate nu veţi avea probleme.

Peşti

Peştii întâmpină probleme în dragoste care îi vor face să simtă că stau pe loc. Pe de altă parte, au toate şansele să-şi cumpere o maşină sau chiar o locuinţă nouă. Sănătatea ar putea fi precară în a doua jumătate a lunii Februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *