Prima pagină » Magazin » Horoscop: Cum se comporta cand te iubeste, chiar daca nu ti-o spune
Horoscop: Cum se comporta cand te iubeste, chiar daca nu ti-o spune

Horoscop: Cum se comporta cand te iubeste, chiar daca nu ti-o spune

11 mart. 2014, 10:35,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:422251;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Cand ti-a spus ultima oara ca te iubeste? Sau….nu a pronuntat deloc aceste doua cuvinte? Nu trebuie sa te ingrijorezi si sa incepi sa-ti faci tot felul de scenarii doar pentru ca iubitul tau are mici dificultati in a-si exprima sentimentele fata de tine.
Adesea, comportamentul sau il da de gol, iar daca sunteti intr-o relatie de ceva vreme, ar trebui sa-ti dai seama care sunt micile dovezi de iubire pe care el le face.
Totusi, daca mai ai vreo urma de indoiala, astrele iti vin si ele in ajutor si-ti dezvaluie cum se comporta iubitul tau cand te iubeste, chiar daca nu ti-o spune, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec
Berbecul se ascunde in spatele unei imagini de playboy, ii place sa fie admirat de foarte multe femei si sa fie mereu prezent la toate evenimentele cool din oras, insa el este un barbat de moda veche. Il atrage ideea ca barbatul trebuie sa conduca si in niciun caz nu iti va da dreptate daca el stie mai bine anumite lucruri, asa ca ce dovada de iubire poate fi mai adevarata decat aceea in care te lasa sa preiei tu controlul si iti da dreptate?

Taur
Taurul este foarte senzual si pasional, insa de foarte multe ori are dificultati de exprimare. El considera sentimentele ca fiind o slabiciune, iar el este un barbat puternic si in niciun caz nu se va dezarma in fata partenerei. Desi ii este greu sa pronunte cele doua cuvinte, Taurul va gasi in mod sigur alte modalitati prin care sa-ti arate ca te iubeste, iar cele mai multe dintre ele vor fi in pat.

Gemeni
Barbatul nascut in zodia Gemeni este foarte guraliv, el vorbeste cu toata lumea, oricand, despre orice. Isi exprima sentimentele cu lejeritate si nu ii este teama ca s-ar face de ras in public. Dar, ai grija, chiar daca el poate pronunta foarte usor acele doua cuvinte, asta nu inseamna ca inseamna ceva pentru el. Cea mai buna dovada de iubire pe care ar putea sa o faca un barbat nascut in zodia Gemeni ar fi sa-ti propuna sa va mutati impreuna. Si sa nu uitam de rasfat…

Citeste si: Cum sa reinvii pasiunea in relatie in functie de zodia lui

Rac
Barbatul nascut in zodia Rac este foarte familist si atunci cand se implica intr-o relatie serioasa, este clar ca sunt si ceva sentimente la mijloc. Nu trebuie sa-l fortezi sa spuna clar si raspicat ca te iubeste, iti vei da seama din gesturile pe care le va face pentru tine. El va avea grija sa nu-ti lipseasca nimic si chiar va vorbi foarte des despre viitorul relatiei voastre. Sa nu te sperii cand va vorbi si de copii….

Leu
Ei bine, cu acest barbat lucrurile sunt mai complicate, doar vorbim despre „regele” zodiacului. Leul nu iti va spune foarte usor ca te iubeste si nici nu te va lasa sa observi acest lucru. Te va tine mereu in priza, cand rece, cand cald…ce sa mai zicem, relatia cu el va fi precum o plimbare in carusel. Insa, in momentul in care te va iubi cu adevarat, comportamentul lui se va schimba total si fii convinsa ca se va asigura sa nu-ti lipseasca nimic.

Fecioara
Barbatul Fecioara este foarte tacticos si in mod sigur nu se grabeste sa faca nimic, asa ca nici iubirea nu ti-o va declara foarte repede. Chiar daca tine foarte mult la tine, el va prefera sa te rasfete, sa te plimbe sau sa poarte tot felul de discutii cu tine, in care sa-ti ceara sfatul si sa-ti spuna cat de mult conteaza parerea ta pentru el. In momentul in care iubeste, acest barbat devine foarte mamos si dependent de partenera.

Citeste si: Ce fenomen al naturii esti, in functie de zodie

Balanta
Barbatul Balanta se indragosteste foarte greu, el apreciaza frumosul la fiecare femeie in parte, iar daca se implica intr-o relatie cu tine, nu inseamna ca iti va fi fidel sau ca esti unica lui iubire. Este foarte usor sa-i confunzi gesturile de politete cu cele de iubire, asa ca nu trebuie sa te mire daca nu pronunta nici acele doua cuvinte, chiar daca sunteti de ceva timp impreuna. In momentul in care te va iubi cu adevarat, in mod sigur te va face sa fii constienta de acest lucru.

Scorpion
Chiar daca ii place sa cocheteze cu foarte multe femei si sa fie in centrul atentiei, Scorpionul se implica intr-o relatie serioasa doar daca simte ceva pentru persoana de langa el. Dovezile lui de iubire vor fi foarte evidente, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in privinta lui. Daca ii este mai dificil sa pronunte acele doua cuvinte, sa fii sigura ca iti va arata in diferite feluri cat de mult te iubeste.

Citeste si: Cat de repede vrea sa inceapa o relatie cu tine in functie de zodia lui

Sagetator
Barbatul Sagetator este foarte inchis in el in cele mai multe cazuri, asa ca de foarte multe ori va fi necesar sa-i scoti cuvintele din gura cu „clestele”. Faptul ca este interiorizat nu inseamna ca nu tine la tine, din contra, poate sa-i fie teama sa nu spuna ceva gresit. Daca te iubeste, relatia cu el va fi foarte linistita, iar el se va asigura ca nu-ti lipseste nimic. Comportamentul lui va fi mai mult decat evident daca te iubeste.

Capricorn
La fel ca si Racul, Capricornul este un familist convins, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca nu te-ar iubi. Daca te trezesti intr-o zi cu o propunere sa va mutati impreuna, atunci poti fi sigura de sentimentele lui. Acestui barbat nu-i place sa schimbe foarte des partenerele, asa ca nu vei avea niciun motiv sa-ti faci griji in privinta lui. In plus, daca il vei auzi ca va face si foarte multe planuri de viitor pentru voi, atunci pofi fi sigura ca te iubeste.

Citeste si: Cum sa mentii pasiunea in relatie, in functie de zodia lui

Varsator
Varsatorul este prietenos cu toata lumea, iar de cele mai multe ori nu vei fi sigura de sentimentele sale. Chiar daca este foarte deschis in relatia cu tine, cu el niciodata nu stii cum sta treaba. El iti poate spune foarte usor ca te iubeste sau ca te uraste. Insa, in momentul in care va iubi cu adevarat, acest barbat va fi dispus sa mearga pana in panzele albe pentru ca relatia dintre voi sa mearga. Cel mai repede iti vei da seama ca te iubeste in momentul in care va alege sa petreaca mai mult timp cu tine, decat cu prietenii.

Pesti
Barbatul Pesti este foarte mamos, tandru, copilaros, asa ca in relatia cu tine nu va fi cu nimic diferit. Dar, asta nu inseamna ca sentimentele sale sunt sincere. El poate sa adopte un astfel de comportament pentru ca asa a fost obsinuit la mamica lui acasa. In momentul in care el te va iubi cu adevarat, vei vedea un barbat matur, complet schimbat, dispus sa faca sacrificii pentru ca relatia voastra sa aiba un viitor.
sursa: ele.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *